Muenster-חזה עוף ממולא בייקון דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 779 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בייקון, תיבול cajun, גבינת פרובולונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די טוב. מתכונים דומים: Muenster-חזה עוף ממולא בייקון, חזה עוף עטוף בבייקון עם אבוקדו וצ'דר, ו חזה הודו ממולא בבייקון וגבינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מניחים בייקון במחבת ברזל גדולה, עמוקה, יצוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום אחיד, ואז להתפורר ולהניח בצד, שמירה על שומן הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בינתיים, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, תיבול Cajun, מלח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, ופלפל שחור בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(צינור גדול)
4
לטאטא יחד את הביצה ורוטב פלפל חריף בקערה נפרדת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
5
חותכים כיס לתוך הצד של חזה עוף באמצעות סכין להב דק. ממלאים כל שד עם פרוסת גבינת מונסטר, ו-1/4 מהבייקון המתפורר; שומרים את הבייקון שנותר לאחר כך. לאבטח את הכיסים חזה עוף עם קיסם או שיפוד, ואז לטבול לתוך תערובת הביצה, לתת ביצה עודף לטפטף לפני לחיצה לתוך תערובת פירור הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
מונסטר
חתיכות בייקון אמיתיות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחור
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מחממים את שומן הבייקון במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. לאחר חם, מוסיפים את חזה העוף, ומבשלים עד חום זהוב בצד אחד (כ 2 דקות), ולאחר מכן להפוך את השדיים מעל, ומניחים את המחבת לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
אופים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, ורושם 165 מעלות F (75 מעלות C) על מדחום בשר, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
כאשר העוף מבושל, מעל כל חתיכה עם פרוסת גבינת פרובולון, ומפזרים את הבייקון שנותר. חזור לתנור, ומבשל עד הגבינה נמסה, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'