Onion Beef au Jus
ניתן להכין את המתכון Onion Beef au Jus תוך כשעתיים ו-50 דקות . מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 42 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 457 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מים, שן שום, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כרוטב במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , שהוא מוצק. נסו את Onion Beef au Jus , Onion Beef au Jus , וצלי בקר עם בצל au Jus עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתנור הולנדי בחום בינוני-גבוה צולים מכל הצדדים בשמן; לנקז. במחבת גדולה מטגנים בצל ב-2 כפות חמאה עד לריכוך.
מוסיפים את המים, רוטב הסויה, תערובת המרק, השום והרוטב השחמה אם רוצים.
יוצקים על צלי. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך 2-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים. מחזירים את הבשר למיצי המחבת. פורסים לחם לשניים לאורכו; לחתוך ל-3 אינץ'. מקטעים.
מורחים את יתרת החמאה על הלחם.
מניחים על תבנית אפייה. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 2-3 דקות או עד להזהבה. למעלה עם בשר בקר ובצל; מפזרים גבינה. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.