קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות21
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

Onion Beef au Jus

Onion Beef au Jus
ניתן להכין את המתכון Onion Beef au Jus תוך כשעתיים ו-50 דקות . מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 42 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 457 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מים, שן שום, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כרוטב במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , שהוא מוצק. נסו את Onion Beef au Jus , Onion Beef au Jus , וצלי בקר עם בצל au Jus עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בתנור הולנדי בחום בינוני-גבוה צולים מכל הצדדים בשמן; לנקז. במחבת גדולה מטגנים בצל ב-2 כפות חמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ברנדי או תמצית ונילתמצית ברנדי או תמצית וניל
2 כוסות רומנו מגורר2 כוסות רומנו מגורר
גבינת לוקטלי מגוררת, או גבינה מגוררת אהובה, להגשהגבינת לוקטלי מגוררת, או גבינה מגוררת אהובה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, ועוד לזילוףאורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2
מוסיפים את המים, רוטב הסויה, תערובת המרק, השום והרוטב השחמה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בראונינגרוטב בראונינג
1/2 כוס Multi Grain Cheerios1/2 כוס Multi Grain Cheerios
תערובת מרק אטריותתערובת מרק אטריות
1/2 קופסת פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה1/2 קופסת פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה
1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה
3
יוצקים על צלי. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך 2-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס 60% קקאו צ'יפס אפייה שוקולד מריר מתוק2/3 כוס 60% קקאו צ'יפס אפייה שוקולד מריר מתוק
4
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים. מחזירים את הבשר למיצי המחבת. פורסים לחם לשניים לאורכו; לחתוך ל-3 אינץ'. מקטעים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
5
מורחים את יתרת החמאה על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ברנדי או תמצית ונילתמצית ברנדי או תמצית וניל
צ'יפס טורטיה וסלסה, להגשהצ'יפס טורטיה וסלסה, להגשה
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
6
מניחים על תבנית אפייה. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 2-3 דקות או עד להזהבה. למעלה עם בשר בקר ובצל; מפזרים גבינה. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
2 כוסות רומנו מגורר2 כוסות רומנו מגורר
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
7
מגישים עם מיצי מחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'