Orecchiette עם כרוב ופירורי לחם הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אנשובי, orecchiette, כרוב טוסקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Veggie Orecchiette עם פירורי לחם, Orecchiette עם כרובית, פירורי לחם, Pancetta ו Pepitos, ו ארוחת ערב הערב: אורקייט עם כרובית, בייקון ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבודה בקבוצות, לבשל כרוב בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על4 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר גיליון rimmedbaking; בואו מגניב. לשים בצד סיר עם מים. לסחוט עודף נוזלים מן כרוב; קוצצים עלים דק קוצצים גבעולים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כרוב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזיר
2
חום 3 כפות שמן במחבת קטנה חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים פירורי לחם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, על 4 דקות.