Orecchiette עם נקניק הודו חריף ברוקולי Rabe
Orecchiette עם נקניק הודו פיקנטי וברוקולי Rabe עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את פפר, ברוקולי ראבה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Orecchiette עם נקניק חריף ברוקולי Rabe, Orecchiette עם ברוקולי Rabe & נקניק פיקנטי, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe ונקניקיות חריפות (מתכונים דומים).
הוראות
דק לחתוך עלים ירוקים של ברוקולי rabe, וגבעולים לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מוסיפים פסטה; מבשלים 6 דקות.
מוסיפים עלי ברוקולי rabe וגבעולים; מבשלים 5 דקות או עד מכרז.
בעוד פסטה וברוקולי rabe לבשל, להסיר תרמילים מנקניק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות או עד למכרז.
להוסיף נקניק; לבשל 7 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים מרק ואת הבא 3 מרכיבים; מביאים לרתיחה.
מסננים פסטה וברוקולי rabe; מערבבים פסטה חמה מבושלת, ברוקולי rabe, ועגבניות לתערובת נקניק; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מפזרים גבינה; לזרוק היטב.
Orecchiette (oh-ray-kee-EHT-tay), פסטה במקור מאזור Puglia, נקראת על שם הדמיון שלה "אוזניים קטנות."