קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Orecchiette עם ראגו ברווז מתובל

Orecchiette עם ראגו ברווז מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם ראגו ברווז מתובל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שיני שום, שמן זית, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוח-חזיר ראגו עם Orecchiette, עוף ים תיכוני Crockpot ראגו עם Orecchiette, ו Spaccatelle עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלםברווז שלם
3
מוסיפים ברווז לסיר וסוט עד חום, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להעביר ברווז לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
5
מוסיפים בזיליקום, שום, טימין, מקל קינמון ופלפל אדום כתוש לסיר; sauté 3 דקות. תחזיר את דאק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד ברווז הוא מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
7
הסר מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
8
העבר ברווז למשטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
9
חותכים את כל הבשר מעצמות; לחתוך בשר לרצועות. להחזיר בשר לסיר. ראגו ברווז העונה לטעום עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש על חום בינוני לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
לבשל orecchiette בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מסננים פסטה. חזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים ראגו ברווז, ארוגולה ופרמזן; לזרוק להתמזג. מחלקים פסטה בין קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מפזרים גבינת פטה.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש