Orecchiette עם שומר קלוי ונקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם שומר קלוי ונקניק. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 587 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פרמזן, מלח כשר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הנקניק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Spooky spider cakes כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Orecchiette עם נקניק שומר תוצרת בית וכריך שוויצרי, Orecchiette עם נקניק ופלפלים קלויים, ו דלורית צלויה, נקניק ואורקיט פסטאן ברוטב מרווה חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מדף תנור במרכז התנור ומחממים עד 400 מעלות F. מרססים תבנית אפייה קטנה עם תרסיס שמן צמחי.
לזרוק את השומר, שמן, מלח ופלפל בקערה בינונית. מסדרים את השומר בשכבה אחת על תבנית האפייה. צלוי עד זהב ומכרז, כ -30 דקות. להפריש להתקרר.
עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מוסיפים את הנקניק ונשברים לחתיכות 1/2 אינץ ' באמצעות כף עץ. מבשלים עד הזהב מבושל דרך, על 6 דקות.
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את השום והיין ומגרדים את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל עד שכל היין התאדה, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה והצלפים. לבשל במשך 30 שניות.
מוסיף את הפסטה, שומר וגבינה. לזרוק עד שכל החומרים מצופים, הוספת מי פסטה שמורות לפי הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.