קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות19
מגזין

Orecchiette עם שומר קלוי ונקניק

Orecchiette עם שומר קלוי ונקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם שומר קלוי ונקניק. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 587 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פרמזן, מלח כשר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הנקניק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Spooky spider cakes כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Orecchiette עם נקניק שומר תוצרת בית וכריך שוויצרי, Orecchiette עם נקניק ופלפלים קלויים, ו דלורית צלויה, נקניק ואורקיט פסטאן ברוטב מרווה חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מדף תנור במרכז התנור ומחממים עד 400 מעלות F. מרססים תבנית אפייה קטנה עם תרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק את השומר, שמן, מלח ופלפל בקערה בינונית. מסדרים את השומר בשכבה אחת על תבנית האפייה. צלוי עד זהב ומכרז, כ -30 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הנקניק ונשברים לחתיכות 1/2 אינץ ' באמצעות כף עץ. מבשלים עד הזהב מבושל דרך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים את השום והיין ומגרדים את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל עד שכל היין התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה והצלפים. לבשל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
11
מוסיף את הפסטה, שומר וגבינה. לזרוק עד שכל החומרים מצופים, הוספת מי פסטה שמורות לפי הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת