Osaka בסגנון Okonomiyaki מ ' בישול נשמה יפנית יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו מתכון Oska בסגנון Okonomiyaki, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הבלילה, לערבב יחד את הקמח, dashi, מלח, אבקת אפייה, וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דאשי.
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הכרוב לבלילה ומערבבים היטב לפחות 30 שניות, עד שכל הכרוב מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
3
מוסיפים את הביצים ומערבבים, קלות הפעם, במשך כ -15 שניות, או עד הביצים משולבים רק עם הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
(קיבלר)
4
מחממים מחבת nonstick או ברזל יצוק לפחות 5 דקות על חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף 1 כף של שמן שומשום, וודא כי מעיל את כל פני השטח של המחבת. מבשלים את האוקונומיאקי בקבוצות. כפית את תערובת הכרוב והבלילה למחבת כדי ליצור פנקייק על 6 אינץ 'בקוטר ועל 1 אינץ' עבה. אל תדחפו את הכרוב, אתם רוצים פנקייק רך. בעדינות להניח על רבע של פרוסות בטן חזיר על גבי פנקייק, מנסה לא לחפוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בטן חזיר
כוס אדמה קפוא, מופשר
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מבשלים את הפנקייק במשך כ 3 דקות. השתמש מרית ארוכה (מרית דגים הוא אידיאלי) כדי להפוך בזהירות את הפנקייק, כך בצד עם בטן החזיר הוא עכשיו פונה כלפי מטה. לחץ בעדינות על הפנקייק עם המרית (לא לדחוף חזק מדי, אתה לא רוצה הבלילה נשפך מן הצדדים). מבשלים עוד 5 דקות, ואז הופכים את הפנקייק שוב, כך שהצד עם בטן החזיר פונה כעת כלפי מעלה. (אם האוקונומיאקי מתפרק כאשר אתה הופך אותו, אל תדאג; השתמש במרית כדי לתחוב כל מרכיבים תועים בחזרה לתוך פנקייק.) לבשל במשך כ 2 דקות יותר. כאשר הוא מוכן, פנקייק צריך להיות השחמה קלות משני הצדדים, חזיר מבושל דרך, והכרוב בתוך רך.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
ל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מעבירים את הפנקייק לצלחת, בצד חזיר למעלה, ומוסיפים את התוספות. לסחוט על 1 כף רוטב אוקונומיאקי על פנקייק, בסרטים ארוכים. לסחוט על 1 כף מיונז על פנקייק, גם סרטים ארוכים.