קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית

Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית
Osaka בסגנון Okonomiyaki מ ' בישול נשמה יפנית יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו מתכון Oska בסגנון Okonomiyaki, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבלילה, לערבב יחד את הקמח, dashi, מלח, אבקת אפייה, וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דאשי.דאשי.
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הכרוב לבלילה ומערבבים היטב לפחות 30 שניות, עד שכל הכרוב מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
3
מוסיפים את הביצים ומערבבים, קלות הפעם, במשך כ -15 שניות, או עד הביצים משולבים רק עם הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
(קיבלר)(קיבלר)
4
מחממים מחבת nonstick או ברזל יצוק לפחות 5 דקות על חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף 1 כף של שמן שומשום, וודא כי מעיל את כל פני השטח של המחבת. מבשלים את האוקונומיאקי בקבוצות. כפית את תערובת הכרוב והבלילה למחבת כדי ליצור פנקייק על 6 אינץ 'בקוטר ועל 1 אינץ' עבה. אל תדחפו את הכרוב, אתם רוצים פנקייק רך. בעדינות להניח על רבע של פרוסות בטן חזיר על גבי פנקייק, מנסה לא לחפוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בטן חזירפרוסות בטן חזיר
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מבשלים את הפנקייק במשך כ 3 דקות. השתמש מרית ארוכה (מרית דגים הוא אידיאלי) כדי להפוך בזהירות את הפנקייק, כך בצד עם בטן החזיר הוא עכשיו פונה כלפי מטה. לחץ בעדינות על הפנקייק עם המרית (לא לדחוף חזק מדי, אתה לא רוצה הבלילה נשפך מן הצדדים). מבשלים עוד 5 דקות, ואז הופכים את הפנקייק שוב, כך שהצד עם בטן החזיר פונה כעת כלפי מעלה. (אם האוקונומיאקי מתפרק כאשר אתה הופך אותו, אל תדאג; השתמש במרית כדי לתחוב כל מרכיבים תועים בחזרה לתוך פנקייק.) לבשל במשך כ 2 דקות יותר. כאשר הוא מוכן, פנקייק צריך להיות השחמה קלות משני הצדדים, חזיר מבושל דרך, והכרוב בתוך רך.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ל-1 אננסל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מעבירים את הפנקייק לצלחת, בצד חזיר למעלה, ומוסיפים את התוספות. לסחוט על 1 כף רוטב אוקונומיאקי על פנקייק, בסרטים ארוכים. לסחוט על 1 כף מיונז על פנקייק, גם סרטים ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
8
מפזרים על 1 כף של aonori על פנקייק.
9
מפזרים על 1 כף של בוניטו מיובש, מגולח על פנקייק. (
10
הוסף פחות או יותר מכל ציפוי, לפי הטעם.)
11
חותכים את פנקייק לרבעים ומגישים מיד.
12
חזור עם הנותרים 3 כפות שמן הבלילה פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'