קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

Osso Buco Milanese

Osso Buco Milanese
Osso Buco Milanese עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1173 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: סיר לחץ Osso Buco Milanese, אוסובוקו., ו אוסובוקו..

הוראות

1
במגש רדוד גדול, קמח העונה עם מלח ופלפל. לדלות את שנקי העגל בתערובת ו ברז את כל עודף. במחבת כבדה גדולה או תנור הולנדי, מעל להבה בינונית, מחממים את השמן והחמאה. לצרוב את השוקיים מכל הצדדים, להפוך את העצמות בצדדים להחזיק במח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוק עגלשוק עגל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
2
הוסף עוד שמן וחמאה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
3
הסר את שוקי העגל השחומים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגלשוק עגל
4
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, שום, עלי מפרץ ופטרוזיליה למחבת ומבשלים עד מתרכך. מתבלים במלח ופלפל. להעלות את החום גבוה, להוסיף את היין ו deglaze המחבת. להחזיר את המותן למחבת, להוסיף את המניה והעגבניות, לטפטף בשמן זית. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך כ 1 1/2 שעות או עד הבשר הוא רך. למרוח את הבשר כמה פעמים במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
גזרגזר
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
מלאימלאי
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את הכיסוי, להמשיך להתבשל במשך 10 דקות כדי להפחית את הרוטב קצת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
6
עבור גרמולטה: לשלב את כל החומרים יחד בקערה קטנה. Strew gremolata מעל osso buco לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מגישים אוסובוקו עם ריזוטו זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
זעפרןזעפרן
8
בסיר, להביא מרק עוף לרתיחה. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
במחבת גדולה, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים שמן ואורז ומבשלים 2 דקות, ערבוב כדי מעיל כל גרגר. כאשר אורז מתחיל לעשות קול פצפוצים, להוסיף חוטי זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
דגניםדגנים
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
11
מוסיפים 1 כוס מרק עוף חם ומבשלים, ערבוב, עד שהאורז ספג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
אורזאורז
12
מוסיף את המרק שנותר, 1 כוס בכל פעם. המשך לערבב, המאפשר את האורז לספוג כל תוספת של מרק לפני הוספת יותר. לבדוק את האורז עבור doneness, זה צריך להיות אל דנטה אבל שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אורזאורז
13
הסר ריזוטו מחום, להוסיף גבינה מגוררת, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
14
מגישים מיד עם Osso Buco Milanese.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז Arborioאורז Arborio23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו3(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר, קצוץגזר, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2בצל צהוב בינוני, קצוץצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבשר עגל או עוףבשר עגל או עוף1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח4ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1קליפה מגורדת של לימוןקליפה מגורדת של לימון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרסלה יבשהמרסלה יבשה2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, קצוץבצל, קצוץ1קליפת תפוז מגוררתקליפת תפוז מגוררת3(חוֹרֶף)גבינת פרמזן, מגוררתגבינת פרמזן, מגוררת2(חוֹרֶף)פטרוזיליה איטלקית טרייה, קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה, קצוצה3(חוֹרֶף)פטרוזיליה איטלקית טרייה, קצוצה דקפטרוזיליה איטלקית טרייה, קצוצה דק3צביטותחוטי זעפרןחוטי זעפרן4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם2עגבניות, קלופים, זרע וקצוץעגבניות, קלופים, זרע וקצוץ4שוק עגל עם עצם, לחתוך 3 אינץ ' עבהשוק עגל עם עצם, לחתוך 3 אינץ ' עבה