Osso Buco Milanese עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1173 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: סיר לחץ Osso Buco Milanese, אוסובוקו., ו אוסובוקו..
הוראות
1
במגש רדוד גדול, קמח העונה עם מלח ופלפל. לדלות את שנקי העגל בתערובת ו ברז את כל עודף. במחבת כבדה גדולה או תנור הולנדי, מעל להבה בינונית, מחממים את השמן והחמאה. לצרוב את השוקיים מכל הצדדים, להפוך את העצמות בצדדים להחזיק במח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שוק עגל
חמאה
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
2
הוסף עוד שמן וחמאה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
3
הסר את שוקי העגל השחומים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגל
4
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, שום, עלי מפרץ ופטרוזיליה למחבת ומבשלים עד מתרכך. מתבלים במלח ופלפל. להעלות את החום גבוה, להוסיף את היין ו deglaze המחבת. להחזיר את המותן למחבת, להוסיף את המניה והעגבניות, לטפטף בשמן זית. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך כ 1 1/2 שעות או עד הבשר הוא רך. למרוח את הבשר כמה פעמים במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
שמן זית
עגבנייה
גזר
פטרוזיליה
סלרי
שום
בצל
מלאי
בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר את הכיסוי, להמשיך להתבשל במשך 10 דקות כדי להפחית את הרוטב קצת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
6
עבור גרמולטה: לשלב את כל החומרים יחד בקערה קטנה. Strew gremolata מעל osso buco לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מגישים אוסובוקו עם ריזוטו זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
זעפרן
8
בסיר, להביא מרק עוף לרתיחה. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
במחבת גדולה, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים שמן ואורז ומבשלים 2 דקות, ערבוב כדי מעיל כל גרגר. כאשר אורז מתחיל לעשות קול פצפוצים, להוסיף חוטי זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
דגנים
אורז
שמן בישול
11
מוסיפים 1 כוס מרק עוף חם ומבשלים, ערבוב, עד שהאורז ספג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
אורז
12
מוסיף את המרק שנותר, 1 כוס בכל פעם. המשך לערבב, המאפשר את האורז לספוג כל תוספת של מרק לפני הוספת יותר. לבדוק את האורז עבור doneness, זה צריך להיות אל דנטה אבל שמנת.