צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? Oxtails אל Barolo עם פולנטה רכה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1987 קלוריות, 181 גר' של חלבון, ו 119 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי אנשובי, שום, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: פולנטה רכה, Soft Manioc Polenta, ו פרמזן רך פולנטה.
הוראות
1
מניחים זנב שור במים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
מים
2
ניקוז ומגניב. בתנור הולנדי כבד תחתית, מחממים שמן עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מניחים בצל, גזר וסלרי בסיר ומבשלים עד חום זהוב, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים יין, אנשובי, ציר עוף, רוטב עגבניות ורוזמרין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
רוטב עגבניות
רוזמרין
אנשובי
יין
5
מוסיפים זנב שור לנוזל, מכסים ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר כדי להתבשל לבשל 1 1/2 שעות או עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
6
מגישים עם פולנטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
7
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
9
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מלח
10
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.