Pad See-Ew
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרית לראות-Ew. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לכם שן שום, שמן צמחי, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3129 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את העוף עם 2 כפיות של רוטב סויה וסודה לשתיה. תניח בצד.
בקערה בינונית שנייה, לטאטא יחד את רוטב הצדפה, 2 כפיות רוטב סויה, סוכר, חומץ אורז, שן שום.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את אטריות האורז ומבשלים על פי ההוראות על האריזה. כאשר נעשה זאת, להסיר אטריות עם זוג מלקחיים ולנקז במסננת. לזרוק עם כף שמן כך האטריות לא להידבק זה לזה.
מניחים את הסיר בחזרה על חום גבוה ולחזור לרתיחה.
מניחים את העוף במרינדה במסננת גדולה לטבול לתוך המים. מבשלים עד שהעוף נראה לבן. כאשר נעשה לשים את העוף בצד בקערה גדולה.
יוצקים מספיק שמן לתוך עבודה גדולה רק כדי מעיל התחתון ולהפוך את החום גבוה. כאשר רק מתחיל לעשן, להוסיף את הברוקולי. מוקפץ עד ברוקולי הופך ירוק בהיר והופך רך.
מעבירים ברוקולי לקערה הגדולה ומניחים בצד.
בזהירות לשטוף את ווק ולאחר מכן לייבש אותו.
יוצקים שתי כפות שמן, ולהפוך את החום גבוה. כאשר רק מתחיל לעשן, לפצח את הביצים. בעזרת כף עץ, לטרוף את הביצים. כאשר להגדיר, להוסיף את האטריות. לזרוק היטב כדי להפריד את החוטים, ולאחר מכן לתת להם לבשל לרגע.
טפטוף על רוטב הסויה המתוק, לזרוק היטב, ולאחר מכן לתת לבשל ללא הפרעה עד האטריות להתחיל חום, כדקה אחת.
מוסיפים את הברוקולי והעוף למחבת. לזרוק היטב. כשהכל חם, יוצקים ברוטב. מערבבים ומטגנים עד שהכל מצופה. כבה את החימום והגש מיד.