Pad Thai (אטריות אורז מטוגנות תאילנדית)
אם יש לכם קטשופ, שרימפס, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה טוב. נסו אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים), אורז מטוגן תאילנדי כוכב תאילנדי, ו פודלים תאילנדים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מקלות אורז ומים רותחים בקערה; לתת לעמוד 10 דקות או עד רך.
מערבבים רוטב דגים, קטשופ, סוכר, ו 3 כפות מים בקערה; מערבבים היטב. תניח בצד.
מערבבים בוטנים, בצל ירוק, כוסברה ופלפל בקערה; מערבבים היטב. תניח בצד.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה או ווק על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שרימפס, ומערבבים 1 1/2 דקות.
הסר שרימפס ממחבת; להפריש, ולשמור חם.
מחממים 2 כפיות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שום; מוקפץ 30 שניות.
מוסיפים ביצים; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים מקלות אורז ותערובת רוטב דגים; מוקפץ 3 דקות. להחזיר שרימפס למחבת; להוסיף נבטי שעועית, ומערבבים 30 שניות נוספות. כפית 2 כוסות תערובת על כל אחד 6 צלחות; העליון כל אחד עם 2 כפות תערובת בוטנים, ומגישים עם פלחי סיד.