Pan de Queso (לחם גבינה בסגנון קולומביאני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פאן דה Queso (לחם גבינה בסגנון קולומביאני). ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, חלב חם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Mote de Queso (גבינה קולומביאנית ומרק ים), Pandebono (לחם גבינה קולומביאני), ו Almojábanas (לחם גבינה קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
מראש לחמם את התנור ל 177°. לפזר את אבקת האפייה ב 1/2 כוס חלב חם, להוסיף 1 כף קמח, ואת הסוכר. מערבבים עד בשילוב טוב. הגדר בצד עבור 5 minutes.In קערה בינונית,
מוסיפים את שאר החלב, החמאה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצה, קמח, מלח, גבינה ושימוש הידיים לערבב היטב. לכסות עם פלסטיק ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 40 עד 50 דקות.מחלקים את התערובת לתוך 12 מנות בגודל שווה, בעיצוב אותם לכדורים או בצורת סופגנייה. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך כ 25 עד 30 דקות או עד הזהב על גבי.