Pan-צרוב צלעות חזיר עם מולסה - רוטב שזיפים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, בצל, צלעות חזיר במרכז לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב שזיפים חם, צלעות חזיר בגריל עם רוטב שזיפים טרי, ו צלעות חזיר צרובות ברוטב ענבים.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק, אוכמניות, חומץ, מולסה, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, כוסברה, ושזיפים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד שזיפים רכים תערובת עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.