Pan צרוב סלמון II
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? מחבת צרובה סלמון II יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך חמאה, פלפל, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת.
הוראות
במחבת גדולה, להמיס את כפית חמאה ומטגנים את פילה הסלמון עד שהם קשקשים מבפנים וקצת זהב בצד החיצוני.
במחבת בינונית, מניחים את השמן, פלפל אדום ופלפל צהוב; מטגנים במשך 3 דקות. תניח בצד.
בקערה קטנה, לשלב שום ומיץ לימון.
טפטוף על פילה הסלמון המוגמר.
מניחים את הפלפלים המבושלים על גבי הפילה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.