Parfaits שוקולד-חמוציות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, סוכר turbinado, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Parfaits חמוציות, Parfaits חמוציות, ו Parfaits מלאך חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס סוכר מגורען ו 1 כוס מים בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להביא לרתיחה; להסיר מהחום.
מערבבים את סירופ הסוכר והאוכמניות בקערה קטנה. כיסוי וצינה במשך 4 שעות.
מסננים חמוציות במסננת מעל קערה, שומר נוזל לשימוש נוסף, אם תרצה בכך.
מניחים סוכר מבעבע בצלחת רדודה.
מוסיפים חמוציות, מתגלגלים למעיל.
מורחים חמוציות מסוכרות בשכבה אחת על תבנית אפייה; נותנים לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה או עד יבש.
שלב הנותרים 1/3 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, ומלח בקערה גדולה, ערבוב היטב.
שלב 1/2 כוס חלב וחלמון ביצה בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
חום שנותר 2 כוסות חלב בסיר כבד בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). מערבבים תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת קורנפלור. בהדרגה להוסיף חצי חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלמון ביצה למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים וניל ושוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס. פודינג כפית לתוך קערה; מניחים קערה בקערה גדולה מלאה קרח במשך 15 דקות או עד פודינג מתקרר, ערבוב מדי פעם. לכסות את פני השטח של פודינג עם פלסטיק לעטוף; צמרמורת 20 דקות.
שלב ציפוי מוקצף mascarpone בקערה, ערבוב עד מעורבב היטב. כפית על 1/3 פודינג כוס לתוך כל אחד 8 קערות או כוסות רגל; העליון כל מנה עם כ 3 כפות תערובת מסקרפונה וכ 2 כפות חמוציות.