קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות43
מגזין

Pesce Per Due

Pesce Per Due
Pesce למועד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 87 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. גשו לסופר וקנו לימון, מלח ים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכונים דומים: Pesce Spadan All ' Isolana, מרק דגים בפסה, ו Gran Fritto di Pesce (מטגנים מעורבים של דגים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה, לשלב את מלח הים ואת החלבונים ביצה ומערבבים היטב. התערובת צריכה להרגיש כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לשטוף וללטף דגים יבשים. למלא את חלל הדג עם רוזמרין, גבעולי פטרוזיליה, שום, פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מפזרים מגש אפייה עם מלח ים. חותכים פיסת נייר קלף בצורת branzino, מה שהופך את הנייר 1 אינץ ' גדול יותר בכל רחבי מהדגים.
מרכיבים שתצטרך
European SeabassEuropean Seabass
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מניחים את הדגים על מגש הקלף מצופה לכסות עם תערובת מלח, אריזה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מניחים את המגש בתנור ומבשלים 17 עד 19 דקות. (כאשר נעשה, המלח צריך להיות חום זהוב בקצוות.)
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן