Pfefferneusse מסורתי
צריך מתאבן מוצרי חלב חינם וצמחוני? Pfefferneusse המסורתי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם קיצור, ביצה, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: פשטידת רועים מסורתית, פנזנלה מסורתית, ו עור מסורתי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, שמנת יחד את הקצרת סוכר חום עד חלקה.
מערבבים בדבשה, שמן אניס וביצה. ממיסים סודה לשתייה במים חמים ומערבבים לתערובת.
מערבבים את הקמח, מלח, קינמון, זנגביל ופלפל לבן; להתמזג לתוך תערובת דבשה עד אחיד. ללוש לרגע עד קל לעבוד עם. צורה בצק לתוך כדורי 1 אינץ', ומניחים 1 אינץ ' בנפרד על סדינים עוגיות ungreased.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד מעט השחמה על הקרקעית. אל תאפה יותר מדי, או שהם יהיו קשים מאוד. לאחסן עוגיות מקורר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.