PHILADELPHIA® עוגת גבינה פינה קולדה
מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. אם 88 סנט למנה נופל בתקציב שלך, PHILADELPHIA® Pina Colada גבינה עשוי להיות נהדר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך סוכר, וניל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה פינה קולדה, עוגת גבינה פינה קולדה, ו עוגת גבינה פינה קולדה.
הוראות
Preheat oven to 163° if using a silver 9-inch springform pan (or to300 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Cut cookie dough into 1/8-inch-thick slices. Arrange slices, slightly overlapping, on bottom and 2 inches up side of greased springform pan. Press edges together to form crust.
Bake 12 to 15 min. or until lightly browned.
Beat cream cheese, sugar, fruit mixer concentrate and vanilla with electric mixer on medium speed until well blended.
Add sour cream; mix well.
Add eggs, 1 at a time, mixing on low after each addition just until blended.
Bake 50 to 55 min. or until center is almost set. Cool completely. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Store leftover cheesecake in refrigerator.