והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שוקולד בייקר, חמאה, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-5 דקות. נסו PHILADELPHIA® 3-Stepâ® עוגת גבינה שוקולד לבן, PHILADELPHIA® 3-Stepâ® עוגת גבינה בשכבת תות, ו PHILADELPHIA® 3-Stepâ® עוגת גבינה בשכבת תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
Preheat oven to 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
Mix crushed cookies and butter; press firmly onto bottom of 9-inch springform pan.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
סוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
Bake 10 minutes.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
Beat cream cheese in large bowl with electric mixer on medium speed until creamy.
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
6
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M's
7
Pour over crust. Drop small spoonfuls of preserves over batter; swirl with knife several times for marble effect.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
8
Bake 50 to 55 minutes or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Store leftover cheesecake in refrigerator.