Pilau עוף וכרוב
עוף-And-Collards Pilau עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אורז בסמטי, נקניק cajun, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוף Pilau, עוף בסיר אחד וחומוס פילאו, ו Pilau עוף אפוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 7 דקות או עד השחמה.
הסר נקניק באמצעות כף מחוררת; מילואים טפטוף בתנור הולנדי.
לנקז נקניק על מגבות נייר.
מוסיפים שמן לטפטופים חמים בתנור ההולנדי, ומבשלים עוף בטפטופים חמים על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות או עד שנעשה.
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 7 דקות או עד בצל הוא רך. מערבבים במרק, הבא 3 מרכיבים, ונקניק.
מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
אופים pilau ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד הנוזל נספג, ערבוב באמצע.