קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

Pisaladiere

Pisaladiere
צריך מוצרי חלב ללא תוספת פסקטריון? Pisaladiere יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצק פיצה, מלח כשר, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
במחבת גדולה לטחון, לבשל את הבצל עם מלח 2 כפות שמן זית על אש בינונית נמוכה עד רך מאוד caramelized, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את השום הטחון ואת הקורנית ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. מתבלים את הבצל במלח, ופלפל, לפי הטעם. הערה של קוק: מעט מתחת למלח כדי להסביר את המלח מן אנשובי זיתים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
למתוח את הבצק לתוך מלבן ארוך במקום על תבנית אפייה משומנת. זה צריך כמעט להתאים את גודל גיליון האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
מורחים את תערובת הבצל על הבצק, ומשאירים גבול קטן. מסדרים את האנשובי ואת הזיתים באופן דקורטיבי על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מברישים את הבצק החשוף עם שמן הזית הנותר ואופים בתנור החם עד להזהבה ומבושלים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף