קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

Pisaladiere

Pisaladiere
צריך מוצרי חלב ללא תוספת פסקטריון? Pisaladiere יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצק פיצה, מלח כשר, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
במחבת גדולה לטחון, לבשל את הבצל עם מלח 2 כפות שמן זית על אש בינונית נמוכה עד רך מאוד caramelized, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום הטחון ואת הקורנית ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. מתבלים את הבצל במלח, ופלפל, לפי הטעם. הערה של קוק: מעט מתחת למלח כדי להסביר את המלח מן אנשובי זיתים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
למתוח את הבצק לתוך מלבן ארוך במקום על תבנית אפייה משומנת. זה צריך כמעט להתאים את גודל גיליון האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מורחים את תערובת הבצל על הבצק, ומשאירים גבול קטן. מסדרים את האנשובי ואת הזיתים באופן דקורטיבי על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מברישים את הבצק החשוף עם שמן הזית הנותר ואופים בתנור החם עד להזהבה ומבושלים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד