Pisang Goreng (פריטר בננה אינדונזית)
Pisang Goreng (מאפה בננה אינדונזי) עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . מתכונים דומים: אינדונזי נאסי גורנג, Mie Goreng-אטריות מטוגנות אינדונזית, ו אטריות מוקפצות אינדונזיות (באקמי גורנג).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר ואבקת וניל. הפוך באר במרכז, ושופכים חלב, ביצה, חמאה מומסת בטעם רום.
מערבבים עד חלקה. מקפלים בפרוסות בננה עד מצופה באופן שווה.
שמן חום בווק או בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
זרוק תערובת בננה על ידי כף לתוך שמן חם. מטגנים עד חום זהוב ופריך, 10 עד 15 דקות.
הסר בננות משמן, ולנקז על מגבות נייר.