Poblano Mac ו Manchego עם תירס ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Poblano מק ו Manchego עם תירס ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים על קלח, קמח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו קלוי Poblano ו Manchego Weisenberger גריטס, טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס, ו תירס מתוק, Poblano + בצל גבינה צהובה תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני וחומים את הפטריות, 10 דקות. לגרד את הגרעינים תירס מן הקורים ולהוסיף את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים לבשל, בין 5 ל-6 דקות.
מחית את המניה עם poblanos, שום, כוסברה, בצל וכמה מלח ופלפל שחור בבלנדר או מעבד מזון. ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני, ולאחר מכן מקציפים בקמח.
לטאטא בחלב וקרם ולהעלות את החום קצת. מערבבים את מחית poblano ומבשלים עד מעובה, 20 עד 25 דקות. מערבבים בכוס 1 של הגבינה המגורדת.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מבשלים את הפסטה לאל דנטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים. לפני ניקוז הפסטה, להזמין מצקת של מי בישול עמילניים. לזרוק את הפסטה עם רוטב, פטריות ותירס, הוספת קצת מים עמילתיים שמורות אם הרוטב הוא עבה מדי.
יוצקים לתוך צלחת אפייה העליון עם שאר הגבינה.
אופים עד חום מבעבע, 15 עד 20 דקות.