קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Poblano Mac ו Manchego עם תירס ופטריות

Poblano Mac ו Manchego עם תירס ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Poblano מק ו Manchego עם תירס ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים על קלח, קמח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו קלוי Poblano ו Manchego Weisenberger גריטס, טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס, ו תירס מתוק, Poblano + בצל גבינה צהובה תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני וחומים את הפטריות, 10 דקות. לגרד את הגרעינים תירס מן הקורים ולהוסיף את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים לבשל, בין 5 ל-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גרעינים תירסגרעינים תירס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחית את המניה עם poblanos, שום, כוסברה, בצל וכמה מלח ופלפל שחור בבלנדר או מעבד מזון. ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני, ולאחר מכן מקציפים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא בחלב וקרם ולהעלות את החום קצת. מערבבים את מחית poblano ומבשלים עד מעובה, 20 עד 25 דקות. מערבבים בכוס 1 של הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מבשלים את הפסטה לאל דנטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים. לפני ניקוז הפסטה, להזמין מצקת של מי בישול עמילניים. לזרוק את הפסטה עם רוטב, פטריות ותירס, הוספת קצת מים עמילתיים שמורות אם הרוטב הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
יוצקים לתוך צלחת אפייה העליון עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים עד חום מבעבע, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®