קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Poblano Mac ו Manchego עם תירס ופטריות

Poblano Mac ו Manchego עם תירס ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Poblano מק ו Manchego עם תירס ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים על קלח, קמח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו קלוי Poblano ו Manchego Weisenberger גריטס, טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס, ו תירס מתוק, Poblano + בצל גבינה צהובה תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני וחומים את הפטריות, 10 דקות. לגרד את הגרעינים תירס מן הקורים ולהוסיף את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים לבשל, בין 5 ל-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גרעינים תירסגרעינים תירס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחית את המניה עם poblanos, שום, כוסברה, בצל וכמה מלח ופלפל שחור בבלנדר או מעבד מזון. ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני, ולאחר מכן מקציפים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
לטאטא בחלב וקרם ולהעלות את החום קצת. מערבבים את מחית poblano ומבשלים עד מעובה, 20 עד 25 דקות. מערבבים בכוס 1 של הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מבשלים את הפסטה לאל דנטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים. לפני ניקוז הפסטה, להזמין מצקת של מי בישול עמילניים. לזרוק את הפסטה עם רוטב, פטריות ותירס, הוספת קצת מים עמילתיים שמורות אם הרוטב הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים לתוך צלחת אפייה העליון עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים עד חום מבעבע, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות