תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Poha Chivda (חטיף אורז שטוח הודי). מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח כשר, אורז שטוח, צימוקים זהובים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו chivda (chiwda), איך לעשות poha chivdan או namkeen chivda / מהיר & קל דיוואלי חטיפים, פתיתי תירס Chivda (פיקנטי הודי חטיף לערבב), ו קורנפלקס צ'יבדה לדיוואלי-חטיף בריא / namkeen (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני עד מנצנץ. ברצף מהיר להוסיף את החרדל, כמון, וזרעי שומר. זוז אחורה כדי למנוע התזה. מערבבים עד ריחני ואת הזרעים פופ, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
¼ כפית אורגנו
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים צ ' ילי ירוק, asafoetida, אבקת כורכום, ועלים קארי. מערבבים עד ריחני, על 1 דקה. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
עלי קארי
אספוטידה
3
מוסיפים קשיו, בוטנים, פרוסות קוקוס. מטגנים עד קשיו הופך חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
קשיו
4
מוסיפים צימוקים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
מוסיפים אורז שטוח, מלח וסוכר ומערבבים בעדינות עד שהאורז מצופה צהוב לחלוטין עם שמן ואגוזים בטעם.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
הסר מהחום, להפיץ על מגבת מטבח סופג מגניב. התאם תיבול במידת הצורך. אחסן במיכל הדוק אוויר במקום יבש עד 2 חודשים
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.