Pommes braytoises
Pommes braytoises דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 607 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, חמאה, קממבר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Aligot Pommes, Pommes אנה, ו Pommes Duchesse.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
לדקור את תפוחי האדמה ולאפות אותם במשך 50 דקות-1 שעה או עד מכרז.
הסר מהתנור ולהפוך את הטמפרטורה עד 180C / מאוורר 160c / גז
חותכים את תפוחי האדמה לשניים בזהירות לגרוף את בשר תפוחי האדמה, משאיר את העורות שלמים. מועך את הבשר עם החמאה.
הסר את הקליפה מן קממבר ומערבב את הגבינה עם מחית תפוחי אדמה, בשר חזיר, קרם, שמנת או שמנת חמוצה (אם משתמשים), חרדל וביצה. מחית יחד ולבדוק את התיבול, הוספת פלפל שחור טחון טרי ומלח אם אתה רוצה.
שים את קליפות תפוחי האדמה על תבנית אפייה ולחלק את המילוי ביניהם. למעלה עם gruyre. תנור-אופים במשך 10 דקות, ואז במהירות הבזק מתחת לגריל החם עד צמרות תפוחי האדמה הם זהובים מבעבעים.