קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש

Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש
Poppadums עם בצל צ'ילה-ממוסמר מטבל רימון אבוקדו מ' בישול הודי נפרש יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עד 3 צ'ילי סראנו, עגבניות, עלי כוסברה בתקיפות גבעולים רכים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש, תירס מתוק עם קוקוס קלוי (Thénga Makkaí) מ ' בישול הודי נפרש, ו אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש.

הוראות

1
אם אתה משתמש תנור גז, להגדיר את הלהבה של מבער בינוני גבוה. מחזיק 1 poppadum עם זוג מלקחיים, להעיף אותו הלוך ושוב על הלהבה הפתוחה עד בליטות להתחיל להופיע על פני השטח ואת poppadum הופך חום בהיר, 1 עד 2 דקות. זכור להעביר את המלקחיים כדי טוסט החלק בתחילה מכוסה על ידי אותם. חזור עם שאר הפופדומים. שים אותם בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
אם אתה משתמש תנור חשמלי, צליה היא אופציה נהדרת.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים מתלה קרוב ככל האפשר אל אלמנט החימום, ולחמם מראש את broiler גבוה. טוסט poppadums עד בליטות להופיע על פני השטח והם הופכים חום בהיר, 1 עד 2 דקות. אין צורך להפוך אותם. שים אותם בצד כדי להתקרר. Poppadums מיקרוגל על כוח גבוה במשך 30 שניות עד 1 דקה היא גם אופציה. הפופדומים יהפכו פריכים ופריכים ככל שיתקררו. אתה יכול לאחסן אותם שקיות zip העליון פלסטיק אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות (אבל אני בטוח שהם ייעלמו הרבה לפני זה).
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
כדי להרכיב את הבצל ממוסמר צ 'ילה, לשלב את הבצל, עגבניות, כוסברה, וצ' ילי בקערה בגודל בינוני. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את המלח. המלחת "סלסה" קדימה ולתת לו לשבת במשך זמן מה תוצאות בבריכה של נוזל בתחתית הקערה, תוצאה לא רצויה שתהפוך את poppadums רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי להפוך את מטבל רימון אבוקדו, לחמם מחבת קטנה על חום בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם (כאשר אתה מחזיק את כף היד קרוב לתחתית המחבת אתה תרגיש את החום), בדרך כלל אחרי 2 עד 4 דקות, להוסיף את זרעי כוסברה וכמון וטוסט אותם, רועד את המחבת כל כמה שניות, עד שהם מתחילים crackle ולהפוך חום אדמדם והניחוח הוא ריחני מאוד עם נימים הדרים, על 1 דקה. מיד להעביר את הזרעים לקערה קטנה חסינת חום או צלחת להתקרר. לאחר קרירות, מניחים את זרעי כוסברה וכמון במטחנת תבלינים (אתה יכול גם להשתמש במטחנת קפה) וטוחנים את התערובת לעקביות של פלפל שחור טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רימוןרימון
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים את הכוסברה, מיץ ליים, מלח, בצל, שום וצ ' ילי בקערה של מעבד מזון, באמצעות פעולה פועמת, לרכך את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טחוןבשר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לתת למעבד לרוץ כל הזמן תיצור רסק עבה לא רצוי, מלא נוזל.
8
בור, לקלף, ולחתוך את האבוקדו לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
9
מניחים את האבוקדו בקערה בינונית ומקפלים בתערובת הכוסברה, תערובת תבלינים וזרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מעבירים את המטבל לקערה יפה. אם אתם מתכננים לשרת את מטבל אבוקדו מאוחר יותר, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של לטבול, לוודא שאין בועות אוויר בין לעטוף את פני השטח (זה מאט את לטבול מחמצון ולהפוך קצת שחור). אתה יכול לאחסן את המטבל במקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
כדי לשרת, אם אתה עושה את הבצל ממוסמר, מקום 6 poppadums על מגש יפה גדול. באופן שווה לחלק את ציפוי הבצל ביניהם, להפיץ אותו על פני השטח של כל אחד. אם אתה מכין את המטבל, הנח את הפופדומים בסל בד מצופה עם המטבל לצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Aichenberg פרימיום גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
גרונר הפרמיה של אייכנברג Veltlinern הוא מעדן אוסטרי משפחתי. יש לו ניחוחות של פירות טריים spiciness, עם הערות של פירות טרופיים ופלפל. הטריות בטעם נותנת טעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסוף. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כגון פיצה ופסטה.