Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש
Poppadums עם בצל צ'ילה-ממוסמר מטבל רימון אבוקדו מ' בישול הודי נפרש יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עד 3 צ'ילי סראנו, עגבניות, עלי כוסברה בתקיפות גבעולים רכים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש, תירס מתוק עם קוקוס קלוי (Thénga Makkaí) מ ' בישול הודי נפרש, ו אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש.
הוראות
אם אתה משתמש תנור גז, להגדיר את הלהבה של מבער בינוני גבוה. מחזיק 1 poppadum עם זוג מלקחיים, להעיף אותו הלוך ושוב על הלהבה הפתוחה עד בליטות להתחיל להופיע על פני השטח ואת poppadum הופך חום בהיר, 1 עד 2 דקות. זכור להעביר את המלקחיים כדי טוסט החלק בתחילה מכוסה על ידי אותם. חזור עם שאר הפופדומים. שים אותם בצד כדי להתקרר.
אם אתה משתמש תנור חשמלי, צליה היא אופציה נהדרת.
מניחים מתלה קרוב ככל האפשר אל אלמנט החימום, ולחמם מראש את broiler גבוה. טוסט poppadums עד בליטות להופיע על פני השטח והם הופכים חום בהיר, 1 עד 2 דקות. אין צורך להפוך אותם. שים אותם בצד כדי להתקרר. Poppadums מיקרוגל על כוח גבוה במשך 30 שניות עד 1 דקה היא גם אופציה. הפופדומים יהפכו פריכים ופריכים ככל שיתקררו. אתה יכול לאחסן אותם שקיות zip העליון פלסטיק אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות (אבל אני בטוח שהם ייעלמו הרבה לפני זה).
כדי להרכיב את הבצל ממוסמר צ 'ילה, לשלב את הבצל, עגבניות, כוסברה, וצ' ילי בקערה בגודל בינוני. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את המלח. המלחת "סלסה" קדימה ולתת לו לשבת במשך זמן מה תוצאות בבריכה של נוזל בתחתית הקערה, תוצאה לא רצויה שתהפוך את poppadums רטוב.
כדי להפוך את מטבל רימון אבוקדו, לחמם מחבת קטנה על חום בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם (כאשר אתה מחזיק את כף היד קרוב לתחתית המחבת אתה תרגיש את החום), בדרך כלל אחרי 2 עד 4 דקות, להוסיף את זרעי כוסברה וכמון וטוסט אותם, רועד את המחבת כל כמה שניות, עד שהם מתחילים crackle ולהפוך חום אדמדם והניחוח הוא ריחני מאוד עם נימים הדרים, על 1 דקה. מיד להעביר את הזרעים לקערה קטנה חסינת חום או צלחת להתקרר. לאחר קרירות, מניחים את זרעי כוסברה וכמון במטחנת תבלינים (אתה יכול גם להשתמש במטחנת קפה) וטוחנים את התערובת לעקביות של פלפל שחור טחון דק.
מניחים את הכוסברה, מיץ ליים, מלח, בצל, שום וצ ' ילי בקערה של מעבד מזון, באמצעות פעולה פועמת, לרכך את התערובת.
לתת למעבד לרוץ כל הזמן תיצור רסק עבה לא רצוי, מלא נוזל.
בור, לקלף, ולחתוך את האבוקדו לקוביות 1/4 אינץ'.
מניחים את האבוקדו בקערה בינונית ומקפלים בתערובת הכוסברה, תערובת תבלינים וזרעי רימון.
מעבירים את המטבל לקערה יפה. אם אתם מתכננים לשרת את מטבל אבוקדו מאוחר יותר, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של לטבול, לוודא שאין בועות אוויר בין לעטוף את פני השטח (זה מאט את לטבול מחמצון ולהפוך קצת שחור). אתה יכול לאחסן את המטבל במקרר עד 2 ימים.
כדי לשרת, אם אתה עושה את הבצל ממוסמר, מקום 6 poppadums על מגש יפה גדול. באופן שווה לחלק את ציפוי הבצל ביניהם, להפיץ אותו על פני השטח של כל אחד. אם אתה מכין את המטבל, הנח את הפופדומים בסל בד מצופה עם המטבל לצד.