קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות31
מגזין

Porkolt (תבשיל הונגרי) עשוי חזיר

Porkolt (תבשיל הונגרי) עשוי חזיר
פורקולט (תבשיל הונגרי) עשוי בשר חזיר דורש על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 448 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך צלעות חזיר, מרק בשר בקר, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו Marha Pörkölt-תבשיל פפריקה בקר הונגרי, Marha Pörkölt-תבשיל פפריקה בקר הונגרי, ו תבשיל חזיר הונגרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים, ושומרים את הטפטוף.
3
מוסיפים את הבצל לבייקון ומבשלים יחד עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
הסר מחבת מחום ומערבבים את הפפריקה, אבקת שום ופלפל לתוך תערובת הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר את התערובת לתוך סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מחממים כמות קטנה של טיפות בייקון שמורות במחבת שוב על חום בינוני גבוה. מבשלים את צלעות החזיר בקבוצות בטפטופים החמים עד להשחמה שווה משני הצדדים. השתמש בטפטופי בייקון נוספים עבור כל אצווה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את צלעות החזיר ללוח חיתוך כתם עודף שומן מעל פני השטח של הצלעות עם מגבת נייר; לחתוך לקוביות בגודל ביס ומערבבים לתוך תערובת הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מחממים כמות קטנה של טפטוף בייקון במחבת; מבשלים ומערבבים את פלפל בטפטופים החמים עד מתרכך וריחני; לנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר. מערבבים את הפלפל המבושל לתוך תערובת הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את העגבניות עם מרק נוזלי ובשר לתוך סיר ומניחים את הסיר על חום בינוני גבוה. להביא לרתיחה ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים עד שהנזיד מתחיל להתעבות, תוך ערבוב מדי פעם, כ -90 דקות. מערבבים את השמנת החמוצה לתוך התבשיל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מביאים סיר עם מים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת; מוסיפים את אטריות הביצים למים וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מסננים היטב במערך מסננת בכיור. מצקת את התבשיל על האטריות המנוקזות כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מצקתמצקת