Porkolt (תבשיל הונגרי) עשוי חזיר
פורקולט (תבשיל הונגרי) עשוי בשר חזיר דורש על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 448 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך צלעות חזיר, מרק בשר בקר, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו Marha Pörkölt-תבשיל פפריקה בקר הונגרי, Marha Pörkölt-תבשיל פפריקה בקר הונגרי, ו תבשיל חזיר הונגרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
מסננים, ושומרים את הטפטוף.
מוסיפים את הבצל לבייקון ומבשלים יחד עד הבצל שקוף.
הסר מחבת מחום ומערבבים את הפפריקה, אבקת שום ופלפל לתוך תערובת הבייקון.
להעביר את התערובת לתוך סיר גדול.
מחממים כמות קטנה של טיפות בייקון שמורות במחבת שוב על חום בינוני גבוה. מבשלים את צלעות החזיר בקבוצות בטפטופים החמים עד להשחמה שווה משני הצדדים. השתמש בטפטופי בייקון נוספים עבור כל אצווה לפי הצורך.
הסר את צלעות החזיר ללוח חיתוך כתם עודף שומן מעל פני השטח של הצלעות עם מגבת נייר; לחתוך לקוביות בגודל ביס ומערבבים לתוך תערובת הבייקון.
מחממים כמות קטנה של טפטוף בייקון במחבת; מבשלים ומערבבים את פלפל בטפטופים החמים עד מתרכך וריחני; לנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר. מערבבים את הפלפל המבושל לתוך תערובת הבייקון.
יוצקים את העגבניות עם מרק נוזלי ובשר לתוך סיר ומניחים את הסיר על חום בינוני גבוה. להביא לרתיחה ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים עד שהנזיד מתחיל להתעבות, תוך ערבוב מדי פעם, כ -90 דקות. מערבבים את השמנת החמוצה לתוך התבשיל רק לפני ההגשה.
מביאים סיר עם מים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת; מוסיפים את אטריות הביצים למים וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור. מצקת את התבשיל על האטריות המנוקזות כדי לשרת.