קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות31
מגזין

Porkolt (תבשיל הונגרי) עשוי חזיר

Porkolt (תבשיל הונגרי) עשוי חזיר
פורקולט (תבשיל הונגרי) עשוי בשר חזיר דורש על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 448 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך צלעות חזיר, מרק בשר בקר, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו Marha Pörkölt-תבשיל פפריקה בקר הונגרי, Marha Pörkölt-תבשיל פפריקה בקר הונגרי, ו תבשיל חזיר הונגרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים, ושומרים את הטפטוף.
3
מוסיפים את הבצל לבייקון ומבשלים יחד עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
הסר מחבת מחום ומערבבים את הפפריקה, אבקת שום ופלפל לתוך תערובת הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את התערובת לתוך סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מחממים כמות קטנה של טיפות בייקון שמורות במחבת שוב על חום בינוני גבוה. מבשלים את צלעות החזיר בקבוצות בטפטופים החמים עד להשחמה שווה משני הצדדים. השתמש בטפטופי בייקון נוספים עבור כל אצווה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את צלעות החזיר ללוח חיתוך כתם עודף שומן מעל פני השטח של הצלעות עם מגבת נייר; לחתוך לקוביות בגודל ביס ומערבבים לתוך תערובת הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מחממים כמות קטנה של טפטוף בייקון במחבת; מבשלים ומערבבים את פלפל בטפטופים החמים עד מתרכך וריחני; לנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר. מערבבים את הפלפל המבושל לתוך תערובת הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים את העגבניות עם מרק נוזלי ובשר לתוך סיר ומניחים את הסיר על חום בינוני גבוה. להביא לרתיחה ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים עד שהנזיד מתחיל להתעבות, תוך ערבוב מדי פעם, כ -90 דקות. מערבבים את השמנת החמוצה לתוך התבשיל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מביאים סיר עם מים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת; מוסיפים את אטריות הביצים למים וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מסננים היטב במערך מסננת בכיור. מצקת את התבשיל על האטריות המנוקזות כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מצקתמצקת