קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

Poulet à l'Estragon

Poulet à l'Estragon
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Poulet à L ' Estragon. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 786 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך רסק עגבניות, עגבניות בגודל כדור גולף, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז basmati אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי כקינוח. נסו Basquaise Poulet, Waterzooi de Poulet, ו Poulet De Provence (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפולה א L ' Estragon
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
2
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולהגדיר קערה של מי קרח בצד. ציון X על תחתית העגבניות. מרתיחים אותם במשך 5 שניות, או עד העורות לשחרר על ישבנים. מסננים לקלף תחת מים זורמים קרים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
במחבת צלימת 5 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמס את החמאה עם השמן. מתבלים את העוף מכל הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את העוף לצד העור פאן למטה לצרוב עד חום זהוב משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את העוף למגש, להפריש, ולסנן את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את שאלוט ובצל למחבת. מבשלים, ערבוב, עד שאלוט הם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את רסק העגבניות והקמח ומבשלים, מערבבים, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מוסיפים את החומץ, מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את ציר העוף. להביא לרתיחה, לוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת. החזירו את העוף למחבת עם חצי מהעגבניות והטרגון. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את העגבניות הנותרות, מכסים ומבשלים עוד 20 דקות, או עד שהעוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
בשביל פילאף האורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
11
יש לשטוף את האורז עם מים קרים עד שהוא פועל ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
12
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
14
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
15
מוסיף את החמאה, ציר עוף, מלח, עלה דפנה, טימין, טרגון ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים ללא הפרעה על אש נמוכה במשך 10 עד 15 דקות. כבה את החום ואת שאר, מכוסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
הסר את המכסה ו fluff את האורז עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
17
עבור שעועית השעווה הצהובה Fricassée
18
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
19
מוסיפים את השעועית ומרתיחים במשך 4 דקות, או עד מכרז. מסננים, להחזיר את השעועית למחבת על אש בינונית נמוכה, ולזרוק עם החמאה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים פנימה את עלי הטרגון ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי