Poulet à l'Estragon
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Poulet à L ' Estragon. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 786 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך רסק עגבניות, עגבניות בגודל כדור גולף, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז basmati אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי כקינוח. נסו Basquaise Poulet, Waterzooi de Poulet, ו Poulet De Provence (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולהגדיר קערה של מי קרח בצד. ציון X על תחתית העגבניות. מרתיחים אותם במשך 5 שניות, או עד העורות לשחרר על ישבנים. מסננים לקלף תחת מים זורמים קרים; להפריש.
במחבת צלימת 5 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמס את החמאה עם השמן. מתבלים את העוף מכל הצדדים במלח ופלפל.
מוסיף את העוף לצד העור פאן למטה לצרוב עד חום זהוב משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
להעביר את העוף למגש, להפריש, ולסנן את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את שאלוט ובצל למחבת. מבשלים, ערבוב, עד שאלוט הם רכים.
מוסיפים את רסק העגבניות והקמח ומבשלים, מערבבים, עוד דקה.
מוסיפים את החומץ, מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את ציר העוף. להביא לרתיחה, לוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת. החזירו את העוף למחבת עם חצי מהעגבניות והטרגון. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את העגבניות הנותרות, מכסים ומבשלים עוד 20 דקות, או עד שהעוף מבושל דרך.
יש לשטוף את האורז עם מים קרים עד שהוא פועל ברור.
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שקוף.
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל.
מוסיף את החמאה, ציר עוף, מלח, עלה דפנה, טימין, טרגון ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים ללא הפרעה על אש נמוכה במשך 10 עד 15 דקות. כבה את החום ואת שאר, מכוסה, במשך 5 דקות.
הסר את המכסה ו fluff את האורז עם מזלג.
עבור שעועית השעווה הצהובה Fricassée
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית ומרתיחים במשך 4 דקות, או עד מכרז. מסננים, להחזיר את השעועית למחבת על אש בינונית נמוכה, ולזרוק עם החמאה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים פנימה את עלי הטרגון ממש לפני ההגשה.