Pralines פקאן טעים
. אם יש לך סוכר חום, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: Pralines פקאן טעים, פרלינים פקאנים, ו פרלינים פקאנים.
הוראות
בנדיבות משמנים לוח גדול או תבנית אפייה.
בסיר מעל חום בינוני, לשלב סוכר חום, סוכר לבן וחלב. מביאים לרתיחה. מערבבים בחמאה, פקאן ווניל.
חום, ללא ערבוב, ל בין 234 ו 240 מעלות F (112 עד 116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד למים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסרו מהמים והניח על משטח שטוח.
הסר מהחום ולתת מגניב 5 דקות.
לנצח עד מעובה, ואז לשפוך מיד על משטח מוכן ולתת לנוח עד המשרד לחלוטין מגניב לפני חיתוך.