Puff אורז טונה
Puff אורז טונה דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגיש 12 . מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל טחון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו כריכי טונה, עוגת טונה, ו עוגת ירקות טונה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לנצח חלבונים ביצה עד קצף בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה:החלבונים ביצה צריך ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו; להפריש.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מקציפים בקמח, מלח ופלפל; מערבבים עד שהתערובת הופכת לחומה דמוית הדבק וזהובה בהירה, כ -5 דקות. בהדרגה לטאטא את החלב לתוך תערובת הקמח, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים 5 דקות.
לטאטא את החלמונים בקערה עד שבור, ואז לטאטא בתערובת החלב כמה כפות בכל פעם עד שיש לך לטאטא ב 1/3 של תערובת החלב. לגרד את תערובת חלמון הביצה לתוך הסיר עם החלב שנותר, ולהקציף עד חלקה. לבשל 2 דקות יותר, ערבוב כל הזמן.
הסר את רוטב החלב מהחום, ומערבבים את האורז, הטונה, הבצל ומיץ לימון. מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה עד מעורבב באופן שווה, ואז לשפוך לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל יש נפוח מעט, הוא חום זהוב, ויש לו להגדיר במרכז, כ 40 דקות.