Pulla פינית
Pulla פינית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1881 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא מספק כ 3 מנות . . 843 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. אם יש לך מלח, חמאה, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. נסו כרובית פינית, לחם שטוח פיניname, ו שבשבות פיניות (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
ממיסים את השמרים במים החמים. מערבבים בחלב הפושר, סוכר, מלח, הל, 4 ביצים, ומספיק קמח כדי להפוך את הבלילה (כ 2 כוסות). לנצח עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מוסיפים כ -3 כוסות של הקמח ומכים היטב; הבצק צריך להיות חלק ומבריק במראה.
מוסיפים חמאה מומסת או מרגרינה ומערבבים היטב. הכה שוב עד שהבצק נראה מבריק. מערבבים את הקמח הנותר עד שהבצק נוקשה.
להפוך את הקערה על משטח מקומח, לכסות עם קערת ערבוב הפוכה, ולתת לנוח במשך 15 דקות. ללוש את הבצק עד חלק ו satiny.
מניחים בקערת ערבוב משומנת קלות, ולהפוך את הבצק לשמן את החלק העליון. מכסים עם מגבת מטבח נקייה.
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה. אגרוף למטה, ולתת לעלות שוב עד כמעט הוכפל.
הפעל שוב על משטח מקומח, ולחלק ל 3 חלקים. נחלק כל שליש ל-3 שוב.
גלגל כל חתיכה לרצועה 12 עד 16 אינץ'. צמה 3 רצועות לתוך כיכר. אתה צריך לקבל 3 ככרות קלוע גדולות. הרם את הצמות על מצעי אפייה משומנים.
מברשת כל כיכר עם ביצה לשטוף ומפזרים סוכר.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות. בדוק מדי פעם כי התחתון שורף בקלות.