Quesadilla דרום מערב יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1202 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מרק עוף, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו Southwestern Quesadilla ארוחת בוקר עם ביצים, שעועית שחורה & סלסה, Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), ו Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla ארוחת בוקר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
סדר טורטיות קמח על שולחן. שש מהטורטילות יהיו חולצות סנדוויץ ' ו-6 יהיו תחתית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
2
מפזרים את נקניק הודו באופן שווה על 6 טורטיות תחתית. לאחר מכן, מפזרים 4 עד 5 אונקיות של גבינת מוצרלה על נקניק טורקיה. (כשהקסדיות מבשלות, הגבינה תימס ותשמש כדבק כדי להחזיק את הקסדייה יחד.)
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
נקניק הודו
טורטיה
גבינה
3
מוסיפים 5 או 6 רצועות של פלפל אדום על המוצרלה ונקניק טורקיה. לבסוף, להפיץ שכבה דקה של פסטו בזיליקום על כל אחד הנותרים 6 צמרות טורטיה קמח ולחץ אותו בחוזקה על החלק התחתון של טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
טורטיה
נקניק הודו
בזיליקום פסטו
מוצרלה
מורחים
4
מחממים את הגריל לחום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מניחים את הקסדיות על הגריל ומבשלים עד שסימני הגריל נוכחים והקסדייה הופכת לחומה זהובה, כ -5 דקות. החלק הפנימי צריך להיות חם והגבינה צריכה להיות מומסת. לאחר הבישול סיים, להסיר את הקסדייה מן הגריל, לחתוך 6 פלחי, ולהגיש עם סלסה האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
סלסה
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
מניחים את מרק העוף ואת צ ' ילי chipotle עם רוטב adobo בבלנדר, ו מחית עד חלקה, על 1 דקה. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להתחיל לבשל את נקניק טורקיה. ואז מוסיפים את תערובת הצ 'יפוטלה צ' ילה ומבשלים עד שהבשר מתפורר ונעשה היטב, בערך 10 עד 15 דקות. לקראת סוף הבישול, מוסיפים את המרווה, אורגנו, כמון, מלח ופלפל. לקרר את תערובת נקניק לפני כפית אותו על טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
נקניק הודו
מרק עוף
רוטב Adobo
טורטיה
אורגנו
נקניק
פלפל
כמון
בשר
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מחבת
7
מכניסים את הבזיליקום ושמן הזית למעבד מזון ומתמזגים עד לקבלת חלקה. לאחר מכן, להוסיף את פקאן, פרמזן, ומלח. המשך להתמזג עד חלקה, הוספת שמן זית יותר, במידת הצורך, כדי להשיג עקביות חלקה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.