קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

Quesadilla פטריות (Quesadilla de Champiñones)

Quesadilla פטריות (Quesadilla de Champiñones)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, שמן זית, פטריות פורטובלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla ארוחת בוקר), ו Quesadilla אגס (Quesadilla de Pera) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת רוטב בינונית מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הבצלים והשום. מבשלים כ 5 דקות או עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את הפטריות, קורנית, מלח ופלפל ומבשלים כ 7 דקות יותר.על משטח עבודה, להפיץ 4 של טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק על החלק התחתון של כל טורטייה. כפית באופן שווה את תערובת פטריות על גבי הגבינה, ואז העליון עם פרובולונה גבינת מוצרלה. למעלה עם טורטייה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרובולוןפרובולון
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5
מחממים מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול על חום בינוני. בזהירות למקם 1 קסדייה במחבת ומבשלים 2 דקות. באמצעות מרית, בעדינות להפוך את הקסדייה לבשל 2 דקות נוספות עד השחמה קלות גבינה מותכת. חזור עם הקסדייה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מגישים חמים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.