Radicchio, פריזה, סלט ארטישוק
צריך ללא גלוטן, ו 30 מתאבן שלם? Radicchio, פריזה, סלט ארטישוק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך חומץ יין לבן, רדיקיו, פריזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלט פריזי וצנוניות, קצוץ פריזה וסלט רדיקיו, ו סלט Radicchio עם פריזי ותפוחים.
הוראות
לסחוט מיץ מ 1 חצי לימון לתוך קערה גדולה של מים קרים, ואז טיפה אותו חצי לתוך המים.
לחתוך גזע של 1 ארטישוק ולהשליך.
חותכים את הסנטימטר העליון של ארטישוק עם סכין משונן. לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד שתגיע עלים צהובים חיוורים עם טיפים ירוקים חיוורים.
חותכים את העלים הנותרים לשטוף עם החלק העליון של תחתית ארטישוק עם סכין חדה, ואז לשלוף עלים סגולים לגרוף החוצה לחנוק מטושטשת עם חותך מלון כדור. לשפשף משטחים לחתוך עם חצי לימון שנותר. לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים שנותרו מבסיס וצדדים של ארטישוק עם סכין חדה, ואז לשפשף משטחים לחתוך עם חצי לימון אותו ארטישוק טיפה לתוך מים חומציים. חזור עם שאר הארטישוקים.
ממש לפני ההגשה, פרוס ארטישוק מרוצף נייר דק עם פורס. מיד לזרוק עם פריזה ו radicchio בקערה גדולה.
מפזרים מלח כשר ופלפל וזורקים.
טפטוף עם חומץ (לפי הטעם) ולזרוק שוב.
* חומרי ההלבשה ניתן לטאטא יחד (במקום השליך לתוך סלט) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* ירקות ניתן לשטוף לקצץ 1 יום קדימה, מקורר בשקית ניילון אטומה מרופדת מגבות נייר לחה.* ארטישוק ניתן לקצץ (אבל לא פרוס) 2 שעות קדימה ונשמר במים חומציים.* זמין בשווקים אסיה, כמה חנויות כלי בישול, ו Uwajimaya (800-899-1928).