קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות75
ציון בריאות24
מגזין

Ratatouille Tatin Tartlets — Tartelettes Tatin à la ratatouille

Ratatouille Tatin Tartlets — Tartelettes Tatin à la ratatouille
טאטין טאטין טארטלט טאטין טטין טטין טטין א לה רטטוי יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-75 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם כיסוי, לשטוף את החצילים ולחתוך אותם בקוביות. הניחו אותם במסננת וברק, חממו שמן זית בסיר האוכל המבושל המועדף עליכם . כאשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו טארט מנגו טאטין, Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), ו Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille) (מתכונים דומים).

הוראות

1
Wash the eggplants and cut them in small cubes.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2
Place them in a sieve and sparkle with salt. Set aside for 30 mns (by doing this, the eggplants are more tender when cooked).Wash the zucchinis and peppers and cut in small cubes.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
Heat 1 tbsp olive oil in your preferred simmered-food pot (I used Le Creuset). When hot, add the chopped yellow onion and chopped garlic and cook on medium heat until the vegetables are softer.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
Add the coriander powder and continue to cook until the fragrance of the coriander can be smelled. Then add the zucchinis and stir. Cook for a few mns until softer, then remove from pot.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
Heat another tbsp of olive oil in the pot and cook the peppers. When softer, remove.Do the same thing with the eggplants, then add the reserved zucchinis and peppers with the thyme and cook for about 10 mns.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
Add the washed cherry tomatoes left intact. Cook for 5 mns. In total, the cooking time varies from 30 to 40 mns (remember the vegetables will still cook in the oven).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
Add then the chopped coriander, basil and parsley and the balsamic vinegar and stir. Your vegetables should soft. If hard still, prolong the cooking time.Preheat your oven at 400 F (200 C).Grate the cheese thinly.Grease 6 individual ceramic oven molds (you can choose to make a large tart as well).In each mold, place the vegetables all the way to the edge (make sure you do not add the juice from the ratatouille as the vegetables will give out more juice while cooking in the oven).Cover with grated cheese.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
Roll the dough (medium thickness) and cut 6 dough circles larger than the molds.Cover the vegetables with a dough circle and with the help of a knife blade, tuck the border of the dough inside.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
Place the tartlets in the oven and cook for about 25 mns (for the tartlets) or until the dough has a nice golden colour (you need more time for a large tart).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
Let cool for a few mns before running a sharp knife blade around the mold, to help unmold the tarts.Take a serving plate and place a tartlet on each plate.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

מרכיבים

1כף. חומץ ביין אדוםגריז 6 תבניות תנור קרמיקה בודדים (אתה יכול לבחור לעשות טארט גם כן)גריז 6 תבניות תנור קרמיקה בודדים (אתה יכול לבחור לעשות טארט גם כן)1( חצילים)מגלגלים את עובי הבצק) ולחתוך 6 עיגולי בצק גדולים יותר מהתבניותמגלגלים את עובי הבצק) ולחתוך 6 עיגולי בצק גדולים יותר מהתבניות75קצת קישואים קצוציםמגררים את הגבינה דקמגררים את הגבינה דק75קצת קישואים קצוציםמוסיף את עגבניות שרי שטף נותר ללא פגע. מבשלים 5 mns. בסך הכל, זמן הבישול משתנה בין 30 ל 40 mns (זכור את הירקות עדיין לבשל בתנור)מוסיף את עגבניות שרי שטף נותר ללא פגע. מבשלים 5 mns. בסך הכל, זמן הבישול משתנה בין 30 ל 40 mns (זכור את הירקות עדיין לבשל בתנור)75קצת קישואים קצוציםמוסיפים את כוסברה קצוצה, בזיליקום ופטרוזיליה ואת חומץ בלסמי ומערבבים. הירקות שלך אמורים להיות רכים. אם עדיין קשה, להאריך את זמן הבישולמוסיפים את כוסברה קצוצה, בזיליקום ופטרוזיליה ואת חומץ בלסמי ומערבבים. הירקות שלך אמורים להיות רכים. אם עדיין קשה, להאריך את זמן הבישול1-2 כפות שמן זית כתית מעולהמוסיפים את אבקת כוסברה וממשיכים לבשל עד ריח כוסברה להיות ריח. ואז מוסיפים את הקישואים ומערבבים. מבשלים 3 mns עד רך יותר, ואז להסיר מן הסירמוסיפים את אבקת כוסברה וממשיכים לבשל עד ריח כוסברה להיות ריח. ואז מוסיפים את הקישואים ומערבבים. מבשלים 3 mns עד רך יותר, ואז להסיר מן הסיר1קטןשטוף את החצילים וחתוך אותם בקוביות. מניחים אותם מסננת ניצוץ עם מלח. להפריש עבור 30 mns (על ידי עושה את זה, חצילים הם יותר רך כאשר מבושל)שטוף את החצילים וחתוך אותם בקוביות. מניחים אותם מסננת ניצוץ עם מלח. להפריש עבור 30 mns (על ידי עושה את זה, חצילים הם יותר רך כאשר מבושל)75קצת קישואים קצוציםתן מגניב עבור 3 mns לפני הפעלת להב סכין חדה סביב התבנית, כדי לעזור unmold את עוגותתן מגניב עבור 3 mns לפני הפעלת להב סכין חדה סביב התבנית, כדי לעזור unmold את עוגות1גבינת פרמזן מגוררתמחממים עוד שמן זית בסיר ומבשלים את הפלפלים. כאשר רך יותר, הסרמחממים עוד שמן זית בסיר ומבשלים את הפלפלים. כאשר רך יותר, הסר1( חצילים)מחממים 1 כף שמן זית בסיר האוכל המבושל המועדף עליכם (השתמשתי ב-Le Creuset). כאשר חם, מוסיפים את הבצל הצהוב הקצוץ ושום קצוץ ומבשלים על חום עד שהירקות רכים יותרמחממים 1 כף שמן זית בסיר האוכל המבושל המועדף עליכם (השתמשתי ב-Le Creuset). כאשר חם, מוסיפים את הבצל הצהוב הקצוץ ושום קצוץ ומבשלים על חום עד שהירקות רכים יותר75קצת קישואים קצוציםשטוף את הקישואים והפלפלים וחתוך בקוביות קטנותשטוף את הקישואים והפלפלים וחתוך בקוביות קטנות75קצת קישואים קצוציםמכסים את הירקות בעיגול בצק ובעזרת להב סכין, לתחוב את גבול הבצק בפניםמכסים את הירקות בעיגול בצק ובעזרת להב סכין, לתחוב את גבול הבצק בפנים75קצת קישואים קצוציםמניחים את tartlets בתנור ומבשלים כ -25 mns (עבור tartlets) או עד הבצק יש צבע זהב נחמד (אתה צריך יותר זמן עבור טארט גדול)מניחים את tartlets בתנור ומבשלים כ -25 mns (עבור tartlets) או עד הבצק יש צבע זהב נחמד (אתה צריך יותר זמן עבור טארט גדול)1עבור כל אחד.קח צלחת ומניח טארט על כל צלחתקח צלחת ומניח טארט על כל צלחת75קצת קישואים קצוציםמכסים בגבינה מגוררתמכסים בגבינה מגוררת75קצת קישואים קצוציםלעשות את אותו הדבר עם חצילים, ולאחר מכן להוסיף קישואים שמורים ופלפלים עם טימין ומבשלים כ 10 mnsלעשות את אותו הדבר עם חצילים, ולאחר מכן להוסיף קישואים שמורים ופלפלים עם טימין ומבשלים כ 10 mns75קצת קישואים קצוציםבכל עובש, מניחים את הירקות כל הדרך לקצה (ודא שאתה לא מוסיף את המיץ מן רטטוי כמו הירקות ייתן יותר מיץ בעת הבישול בתנור)בכל עובש, מניחים את הירקות כל הדרך לקצה (ודא שאתה לא מוסיף את המיץ מן רטטוי כמו הירקות ייתן יותר מיץ בעת הבישול בתנור)2002 כפות חמאה ללא מלחמחממים התנור שלך ב 400 Fמחממים התנור שלך ב 400 F

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

French can be paired with Bordeaux, Champagne, and White Burgundy. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. The Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 22 dollars per bottle.
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק