Ratatouille Tatin Tartlets — Tartelettes Tatin à la ratatouille
טאטין טאטין טארטלט טאטין טטין טטין טטין א לה רטטוי יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-75 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם כיסוי, לשטוף את החצילים ולחתוך אותם בקוביות. הניחו אותם במסננת וברק, חממו שמן זית בסיר האוכל המבושל המועדף עליכם . כאשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו טארט מנגו טאטין, Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), ו Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille) (מתכונים דומים).
הוראות
1
Wash the eggplants and cut them in small cubes.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
2
Place them in a sieve and sparkle with salt. Set aside for 30 mns (by doing this, the eggplants are more tender when cooked).Wash the zucchinis and peppers and cut in small cubes.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
Heat 1 tbsp olive oil in your preferred simmered-food pot (I used Le Creuset). When hot, add the chopped yellow onion and chopped garlic and cook on medium heat until the vegetables are softer.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
Add the coriander powder and continue to cook until the fragrance of the coriander can be smelled. Then add the zucchinis and stir. Cook for a few mns until softer, then remove from pot.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
Heat another tbsp of olive oil in the pot and cook the peppers. When softer, remove.Do the same thing with the eggplants, then add the reserved zucchinis and peppers with the thyme and cook for about 10 mns.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
Add the washed cherry tomatoes left intact. Cook for 5 mns. In total, the cooking time varies from 30 to 40 mns (remember the vegetables will still cook in the oven).
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
Add then the chopped coriander, basil and parsley and the balsamic vinegar and stir. Your vegetables should soft. If hard still, prolong the cooking time.Preheat your oven at 400 F (200 C).Grate the cheese thinly.Grease 6 individual ceramic oven molds (you can choose to make a large tart as well).In each mold, place the vegetables all the way to the edge (make sure you do not add the juice from the ratatouille as the vegetables will give out more juice while cooking in the oven).Cover with grated cheese.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
Roll the dough (medium thickness) and cut 6 dough circles larger than the molds.Cover the vegetables with a dough circle and with the help of a knife blade, tuck the border of the dough inside.
Place the tartlets in the oven and cook for about 25 mns (for the tartlets) or until the dough has a nice golden colour (you need more time for a large tart).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
Let cool for a few mns before running a sharp knife blade around the mold, to help unmold the tarts.Take a serving plate and place a tartlet on each plate.
French can be paired with Bordeaux, Champagne, and White Burgundy. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. The Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 22 dollars per bottle.