קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות75
ציון בריאות24
מגזין

Ratatouille Tatin Tartlets — Tartelettes Tatin à la ratatouille

Ratatouille Tatin Tartlets — Tartelettes Tatin à la ratatouille
טאטין טאטין טארטלט טאטין טטין טטין טטין א לה רטטוי יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-75 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם כיסוי, לשטוף את החצילים ולחתוך אותם בקוביות. הניחו אותם במסננת וברק, חממו שמן זית בסיר האוכל המבושל המועדף עליכם . כאשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו טארט מנגו טאטין, Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), ו Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille) (מתכונים דומים).

הוראות

1
Wash the eggplants and cut them in small cubes.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
2
Place them in a sieve and sparkle with salt. Set aside for 30 mns (by doing this, the eggplants are more tender when cooked).Wash the zucchinis and peppers and cut in small cubes.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
Heat 1 tbsp olive oil in your preferred simmered-food pot (I used Le Creuset). When hot, add the chopped yellow onion and chopped garlic and cook on medium heat until the vegetables are softer.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
Add the coriander powder and continue to cook until the fragrance of the coriander can be smelled. Then add the zucchinis and stir. Cook for a few mns until softer, then remove from pot.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
Heat another tbsp of olive oil in the pot and cook the peppers. When softer, remove.Do the same thing with the eggplants, then add the reserved zucchinis and peppers with the thyme and cook for about 10 mns.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
Add the washed cherry tomatoes left intact. Cook for 5 mns. In total, the cooking time varies from 30 to 40 mns (remember the vegetables will still cook in the oven).
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
Add then the chopped coriander, basil and parsley and the balsamic vinegar and stir. Your vegetables should soft. If hard still, prolong the cooking time.Preheat your oven at 400 F (200 C).Grate the cheese thinly.Grease 6 individual ceramic oven molds (you can choose to make a large tart as well).In each mold, place the vegetables all the way to the edge (make sure you do not add the juice from the ratatouille as the vegetables will give out more juice while cooking in the oven).Cover with grated cheese.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
Roll the dough (medium thickness) and cut 6 dough circles larger than the molds.Cover the vegetables with a dough circle and with the help of a knife blade, tuck the border of the dough inside.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
Place the tartlets in the oven and cook for about 25 mns (for the tartlets) or until the dough has a nice golden colour (you need more time for a large tart).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
Let cool for a few mns before running a sharp knife blade around the mold, to help unmold the tarts.Take a serving plate and place a tartlet on each plate.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

מרכיבים

1גדולגריז 6 תבניות תנור קרמיקה בודדים (אתה יכול לבחור לעשות טארט גם כן)גריז 6 תבניות תנור קרמיקה בודדים (אתה יכול לבחור לעשות טארט גם כן)1( חצילים)מגלגלים את עובי הבצק) ולחתוך 6 עיגולי בצק גדולים יותר מהתבניותמגלגלים את עובי הבצק) ולחתוך 6 עיגולי בצק גדולים יותר מהתבניות75ריבס, קצוץ טרי או קפואמגררים את הגבינה דקמגררים את הגבינה דק75ריבס, קצוץ טרי או קפואמוסיף את עגבניות שרי שטף נותר ללא פגע. מבשלים 5 mns. בסך הכל, זמן הבישול משתנה בין 30 ל 40 mns (זכור את הירקות עדיין לבשל בתנור)מוסיף את עגבניות שרי שטף נותר ללא פגע. מבשלים 5 mns. בסך הכל, זמן הבישול משתנה בין 30 ל 40 mns (זכור את הירקות עדיין לבשל בתנור)75ריבס, קצוץ טרי או קפואמוסיפים את כוסברה קצוצה, בזיליקום ופטרוזיליה ואת חומץ בלסמי ומערבבים. הירקות שלך אמורים להיות רכים. אם עדיין קשה, להאריך את זמן הבישולמוסיפים את כוסברה קצוצה, בזיליקום ופטרוזיליה ואת חומץ בלסמי ומערבבים. הירקות שלך אמורים להיות רכים. אם עדיין קשה, להאריך את זמן הבישול1-2 כפות שמן זית כתית מעולהמוסיפים את אבקת כוסברה וממשיכים לבשל עד ריח כוסברה להיות ריח. ואז מוסיפים את הקישואים ומערבבים. מבשלים 3 mns עד רך יותר, ואז להסיר מן הסירמוסיפים את אבקת כוסברה וממשיכים לבשל עד ריח כוסברה להיות ריח. ואז מוסיפים את הקישואים ומערבבים. מבשלים 3 mns עד רך יותר, ואז להסיר מן הסיר1קטןשטוף את החצילים וחתוך אותם בקוביות. מניחים אותם מסננת ניצוץ עם מלח. להפריש עבור 30 mns (על ידי עושה את זה, חצילים הם יותר רך כאשר מבושל)שטוף את החצילים וחתוך אותם בקוביות. מניחים אותם מסננת ניצוץ עם מלח. להפריש עבור 30 mns (על ידי עושה את זה, חצילים הם יותר רך כאשר מבושל)75ריבס, קצוץ טרי או קפואתן מגניב עבור 3 mns לפני הפעלת להב סכין חדה סביב התבנית, כדי לעזור unmold את עוגותתן מגניב עבור 3 mns לפני הפעלת להב סכין חדה סביב התבנית, כדי לעזור unmold את עוגות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מחממים עוד שמן זית בסיר ומבשלים את הפלפלים. כאשר רך יותר, הסרמחממים עוד שמן זית בסיר ומבשלים את הפלפלים. כאשר רך יותר, הסר1( חצילים)מחממים 1 כף שמן זית בסיר האוכל המבושל המועדף עליכם (השתמשתי ב-Le Creuset). כאשר חם, מוסיפים את הבצל הצהוב הקצוץ ושום קצוץ ומבשלים על חום עד שהירקות רכים יותרמחממים 1 כף שמן זית בסיר האוכל המבושל המועדף עליכם (השתמשתי ב-Le Creuset). כאשר חם, מוסיפים את הבצל הצהוב הקצוץ ושום קצוץ ומבשלים על חום עד שהירקות רכים יותר75ריבס, קצוץ טרי או קפואשטוף את הקישואים והפלפלים וחתוך בקוביות קטנותשטוף את הקישואים והפלפלים וחתוך בקוביות קטנות75ריבס, קצוץ טרי או קפואמכסים את הירקות בעיגול בצק ובעזרת להב סכין, לתחוב את גבול הבצק בפניםמכסים את הירקות בעיגול בצק ובעזרת להב סכין, לתחוב את גבול הבצק בפנים75ריבס, קצוץ טרי או קפואמניחים את tartlets בתנור ומבשלים כ -25 mns (עבור tartlets) או עד הבצק יש צבע זהב נחמד (אתה צריך יותר זמן עבור טארט גדול)מניחים את tartlets בתנור ומבשלים כ -25 mns (עבור tartlets) או עד הבצק יש צבע זהב נחמד (אתה צריך יותר זמן עבור טארט גדול)1WES E אומנויות השפה האנגליתקח צלחת ומניח טארט על כל צלחתקח צלחת ומניח טארט על כל צלחת75ריבס, קצוץ טרי או קפואמכסים בגבינה מגוררתמכסים בגבינה מגוררת75ריבס, קצוץ טרי או קפואלעשות את אותו הדבר עם חצילים, ולאחר מכן להוסיף קישואים שמורים ופלפלים עם טימין ומבשלים כ 10 mnsלעשות את אותו הדבר עם חצילים, ולאחר מכן להוסיף קישואים שמורים ופלפלים עם טימין ומבשלים כ 10 mns75ריבס, קצוץ טרי או קפואבכל עובש, מניחים את הירקות כל הדרך לקצה (ודא שאתה לא מוסיף את המיץ מן רטטוי כמו הירקות ייתן יותר מיץ בעת הבישול בתנור)בכל עובש, מניחים את הירקות כל הדרך לקצה (ודא שאתה לא מוסיף את המיץ מן רטטוי כמו הירקות ייתן יותר מיץ בעת הבישול בתנור)200אגוזים מכל סוג שאתה אוהבמחממים התנור שלך ב 400 Fמחממים התנור שלך ב 400 F

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

French can be paired with Bordeaux, Champagne, and White Burgundy. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. The Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 22 dollars per bottle.
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק