Red Snapper Livornese
אם יש לכם זיתים, מיץ לימון, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: Snapper Livornese, סנאפר אדום Livornese, ו סנאפר אדום Livornese.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
במחבת בינונית, מחממים שמן זית ובצל מטגן עד למכרז, כ -5 דקות.
להוסיף שום, ו לטגן במשך 1 דקה. מערבבים עגבניות, צלפים, זיתים שחורים, פתיתי פלפל אדום ופטרוזיליה. מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 10 דקות.
מורחים 1/2 כוס הרוטב בתבנית אפייה 11x7 אינץ', ולסדר את פילה סנאפר בשכבה אחת בצלחת.
טפטוף מיץ לימון על פילה, ולאחר מכן לשפוך את הרוטב שנותר על כל.
אופים במשך 15 דקות עבור פילה עבה 1/2 אינץ', או 30 דקות עבור פילה עבה 1 אינץ'. למרוח פעם אחת עם הרוטב תוך אפייה. סנאפר נעשה כאשר פתיתים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.