Reubens סטייק ופטריות
Reubens סטייק ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך סטייק צלע, גבינת gruyère, גס קרקע כבישה תבלין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייק גבינה ופניני פטריות עם צ'יפס סטייק, ו סטייק עם רוטב פטריות (סטייק Aux Champignons) (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול overmedium-חום גבוה.
מפזרים 1 1/2 כפית תבלינים בכל צד של סטייק, אזלהשתין בשני הצדדים עם מלח ופלפל.
מוסיפים סטייק למחבת ומבשלים לנדיר בינוני, כ 4 דקות לכל צד.
הוסף פטריות לsameskillet. מכסים ומבשלים עד פטריות aretender, מפנה מדי פעם, על 3 דקות.
פרוסה דק סטייק באלכסון. מסדר 6 פרוסות לחם על משטח העבודה.
שכבה כל אחד עם סטייק, 2 mushroomcaps, כרוב כבוש, וגבינה. למעלה עם פרוסות לחם מכתים.
תרסיס 2 מחבת nonstick גדולה עםריסוס מקל.
להוסיף כריכים toskillets; מקום על אש בינונית. Coverand לבשל עד תחתית הם זהב, על3 דקות.
הסר כריכים. תרסיס מחבת עםתרסיס מקל. הפוך כריכים על intoskillets. מכסים ומבשלים עד תחתית aregolden וגבינה נמס, 2 עד 3 דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.