קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

Reubens סטייק ופטריות

Reubens סטייק ופטריות
Reubens סטייק ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך סטייק צלע, גבינת gruyère, גס קרקע כבישה תבלין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייק גבינה ופניני פטריות עם צ'יפס סטייק, ו סטייק עם רוטב פטריות (סטייק Aux Champignons) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick גדול overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים 1 1/2 כפית תבלינים בכל צד של סטייק, אזלהשתין בשני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מוסיפים סטייק למחבת ומבשלים לנדיר בינוני, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים לוח ייחום.
5
הוסף פטריות לsameskillet. מכסים ומבשלים עד פטריות aretender, מפנה מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מעבירים פטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
פרוסה דק סטייק באלכסון. מסדר 6 פרוסות לחם על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8
מורחים עם לבוש.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
שכבה כל אחד עם סטייק, 2 mushroomcaps, כרוב כבוש, וגבינה. למעלה עם פרוסות לחם מכתים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
10
תרסיס 2 מחבת nonstick גדולה עםריסוס מקל.
11
להוסיף כריכים toskillets; מקום על אש בינונית. Coverand לבשל עד תחתית הם זהב, על3 דקות.
12
הסר מחבת מחום.
13
הסר כריכים. תרסיס מחבת עםתרסיס מקל. הפוך כריכים על intoskillets. מכסים ומבשלים עד תחתית aregolden וגבינה נמס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
14
בתיאבון

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.