קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Rigatoni עם סלמי חריף עגבניות

Rigatoni עם סלמי חריף עגבניות
Rigatoni עם סלמי חריף עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 597 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא פתיתי צ'ילי, שמן זית כתית מעולה, פקורינו רומנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: Rigatoni עם רוטב עגבניות וודקה חריף, Rigatoni עם סלאמי, Mozzarellan ו ארוגולה, ו Rigatoni עם סלמי ורוטב יין אדום.

הוראות

1
חותכים את sopressata לאלות על 2 סנטימטרים ו 1/4 אינץ thick.In מחבת גדולה מאוד (או תנור הולנדי), לחמם את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הסופרסטה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהוא מטגן ומעניק חלק מהשומן שלו.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
3
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי ומבשלים במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים על חום גבוה עד שרוב הנוזל התאדה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4
הסר מן heat.In סיר גדול של מים רותחים מלוחים היטב, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה עד 2 דקות ביישן של אל דנטה; לנקז.לזרוק את rigatoni למחבת עם sopressata ותערובת עגבניות ולבשל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה היא אל דנטה והרוטב צמצם ונצמד הפסטה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הפקורינו רומנו, ואז מוסיפים כמה כפות מים אם הרוטב נראה יבש.מחלקים את הפסטה בין ארבע צלחות בודדות או קערות ולסיים כל אחד עם קומץ של פקורינו טפטוף של שמן זית.עוד מנות פסטה איטלקיות על רפובליקת מזון:Raviolo Gigante עם מתכון ביצה מטוגן
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שעועית ג ' יגנטהשעועית ג ' יגנטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
Orecchiette עם נקניקיות שומר תוצרת בית מתכון Chard שוויצרי
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
7
פסטה Cacio דואר מתכון פפה
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה