קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

Rigatoni עם פירורי לחם, רוזמרין, שום, Parmigiano רג'יאנו

Rigatoni עם פירורי לחם, רוזמרין, שום, Parmigiano רג'יאנו
Rigatoni עם פירורי לחם, רוזמרין, שום, Parmigiano רג'יאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1394 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פירורי לחם, ריגטוני ריגט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי עם שום, לימון ופרמזן-רג'יאנו, Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו, ו פטוצ'יני תרד עם Parmigiano-רג' יאנו.

הוראות

1
במעבד המזון, לשלב פירורי לחם, שום, רוזמרין, שקדים, ופרמג 'יאנו רג' יאנו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ודופק עד שזה עתה השתלבו, בערך 5 פעימות של שנייה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
צווארי עוףצווארי עוף
( 23)( 23)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים 1 כף חמאה, ואת הדופק עד החמאה מופץ באופן שווה לתוך הפירורים, על 5 פולסים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מניחים את התערובת במחבת sauté על חום בינוני, וטוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד הפירורים הם חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בינתיים, לבשל את rigatoni על פי הוראות החבילה בסיר של מים מלוחים. שמור 1 כוס מים לבישול לפני ניקוז הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את המים בחזרה לסיר הפסטה הריק, ומביאים לרתיחה. קוביית החמאה הקרה שנותרה, וקצף אותו קצת בכל פעם, כדי ליצור תחליב חלבי.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיותאמולסיות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר מהחום ומערבבים בריגטוני. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
7
יוצקים לתוך קערה, העליון עם תערובת פירורי לחם, פרמזן נוסף רג ' יאנו, ועלי רוזמרין קרועים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
צווארי עוףצווארי עוף
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)