Rigatoni עם פירורי לחם, רוזמרין, שום, Parmigiano רג'יאנו
Rigatoni עם פירורי לחם, רוזמרין, שום, Parmigiano רג'יאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1394 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פירורי לחם, ריגטוני ריגט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי עם שום, לימון ופרמזן-רג'יאנו, Minestrone עם Parmigiano-רג'יאנו, ו פטוצ'יני תרד עם Parmigiano-רג' יאנו.
הוראות
במעבד המזון, לשלב פירורי לחם, שום, רוזמרין, שקדים, ופרמג 'יאנו רג' יאנו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ודופק עד שזה עתה השתלבו, בערך 5 פעימות של שנייה.
מוסיפים 1 כף חמאה, ואת הדופק עד החמאה מופץ באופן שווה לתוך הפירורים, על 5 פולסים נוספים.
מניחים את התערובת במחבת sauté על חום בינוני, וטוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד הפירורים הם חום זהוב, על 10 דקות.
בינתיים, לבשל את rigatoni על פי הוראות החבילה בסיר של מים מלוחים. שמור 1 כוס מים לבישול לפני ניקוז הפסטה.
מוסיפים את המים בחזרה לסיר הפסטה הריק, ומביאים לרתיחה. קוביית החמאה הקרה שנותרה, וקצף אותו קצת בכל פעם, כדי ליצור תחליב חלבי.
הסר מהחום ומערבבים בריגטוני. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים לתוך קערה, העליון עם תערובת פירורי לחם, פרמזן נוסף רג ' יאנו, ועלי רוזמרין קרועים.