קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות66
מגזין

Rigatoni עם ראגו פטריות, מוצרלה טרי, וכמהין

Rigatoni עם ראגו פטריות, מוצרלה טרי, וכמהין
ריגטוני עם ראגו פטריות, מוצרלה טריה, וכמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1431 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, שום, ריגטוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Rigatoni עם ראגו פטריות, נקניק פטריות ראגו וריגטוני, ו Rigatoni עם Ragu פטריות שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מניחים פורצ ' יני מיובש בכוס מדידה נוזלית 1 כוס ולהוסיף 1 כוס מים חמים. להפריש נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
3
מניחים portobello בקערה של מעבד מזון ודופק עד לא חתיכות גדולות מ 1/2 אינץ ' להישאר, על 8 עד 10 פולסים קצרים.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מסננים פורצ ' יני, שומר את הפטריות ואת הנוזל השריית בנפרד. בערך לקצוץ את פורצ ' יני rehydrated.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
5
חום 1 1/2 כפות זית במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף portobellos ו porcini ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כל הנוזל שלהם התאדה והם מתחילים לרחוש, כ 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז עוברים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
בינתיים, במקום גזר, בצל, ושום בקערה של מעבד מזון ודופק עד לא חתיכות גדולות מ 1/2 אינץ ' להישאר, על 8 עד 10 קטניות קצרות. מחק עכשיו-מחבת ריקה וחום הנותרים שמן כף על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים תערובת גזר / בצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך לחלוטין, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
להחזיר את הפטריות למחבת ולהוסיף את רוטב העגבניות יחד עם פורצ ' יני השריית נוזל. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות, לוודא כי הרוטב לא יבש לחלוטין (
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף מים לפי הצורך בעת מבעבע). בינתיים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מוסיפים את הפסטה לרוטב, וזורקים למעיל, מוסיפים מי פסטה שמורים לפי הצורך כדי להתאים את העקביות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מגישים מיד, ציפוי כל מנה עם מוצרלה קרועה טפטוף של שמן כמהין
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר