Rigatoni עם ראגו פטריות, מוצרלה טרי, וכמהין
ריגטוני עם ראגו פטריות, מוצרלה טריה, וכמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1431 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, שום, ריגטוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Rigatoni עם ראגו פטריות, נקניק פטריות ראגו וריגטוני, ו Rigatoni עם Ragu פטריות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מניחים פורצ ' יני מיובש בכוס מדידה נוזלית 1 כוס ולהוסיף 1 כוס מים חמים. להפריש נוזלים.
מניחים portobello בקערה של מעבד מזון ודופק עד לא חתיכות גדולות מ 1/2 אינץ ' להישאר, על 8 עד 10 פולסים קצרים.
מסננים פורצ ' יני, שומר את הפטריות ואת הנוזל השריית בנפרד. בערך לקצוץ את פורצ ' יני rehydrated.
חום 1 1/2 כפות זית במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
הוסף portobellos ו porcini ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כל הנוזל שלהם התאדה והם מתחילים לרחוש, כ 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז עוברים לקערה.
בינתיים, במקום גזר, בצל, ושום בקערה של מעבד מזון ודופק עד לא חתיכות גדולות מ 1/2 אינץ ' להישאר, על 8 עד 10 קטניות קצרות. מחק עכשיו-מחבת ריקה וחום הנותרים שמן כף על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים תערובת גזר / בצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך לחלוטין, כ 5 דקות.
להחזיר את הפטריות למחבת ולהוסיף את רוטב העגבניות יחד עם פורצ ' יני השריית נוזל. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות, לוודא כי הרוטב לא יבש לחלוטין (
הוסף מים לפי הצורך בעת מבעבע). בינתיים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי פסטה.
מוסיפים את הפסטה לרוטב, וזורקים למעיל, מוסיפים מי פסטה שמורים לפי הצורך כדי להתאים את העקביות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים מיד, ציפוי כל מנה עם מוצרלה קרועה טפטוף של שמן כמהין