Rigatoni עם רוטב ג'יבלט מטוגן
ריגטוני עם רוטב ג'יבלט מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. אם יש לכם עגבניות סן מרזנו, ריגטוני, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו ריגטוני עם ירקות מטוגנים, Spareribs Braised עם Rigatoni, ו רוטב פסטה Giblet (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפנצ ' טה בסיר גדול מעל חום בינוני, ערבוב, עד פריך מעט, על 5 דקות. בינתיים, לשטוף את העוף; לקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ'.
מוסיפים את הקרביים והצוואר לסיר; מבשלים עד השחמה, כ 5 דקות.
מוסיפים את הבצל ואת פתיתי הפלפל האדום; מבשלים עד הבצל רך, על 3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, שום, עלי דפנה, רוזמרין 1 כפית מלח; לבשל, ערבוב, על 5 דקות יותר.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מעט מופחת, על 5 דקות. לרסק את העגבניות לתוך הסיר עם הידיים שלך לשפוך את המיץ מהפחיות.
מוסיפים 3 כוסות מים וקליפה פרמזן, אם משתמשים. להגדיל את החום גבוה, להביא לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מערבבים, ואז להפחית את החום נמוך. מכסים חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבשר נופל מעצם הצוואר, 4 עד 5 שעות.
הסר את הצוואר; למשוך את הבשר מעל העצם, לגרוס ולהחזיר את הבשר לרוטב.
הסר את עלי המפרץ. מערבבים את הפטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים כמו התווית מכוונת.
לנקז ולזרוק עם הרוטב. למעלה עם פרמזן מגולח.