Roulage שוקולד גרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Roulage שוקולד גרמני. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1232 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת של טרטר, חלב מרוכז, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Roulage שוקולד עם קרם בורבון, משקה שוקולד גרמני עם שוקולד בריא Xocai, ו עוגות שוקולד גרמניות עם שוקולד גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
תחתית גריז וצדדים של 15" x 10 "מחבת ג' לירול; שורה תחתונה עם נייר שעווה. שמן ונייר שעווה קמח. תניח בצד.מקציפים חלמונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד עבה וחיוור (כ 2 דקות). בהדרגה להוסיף 1/4 כוס קקאו, להכות היטב. מערבבים 1 כפית וניל.מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים על רבע ביצה מוכה לתוך תערובת חלמון; בהדרגה לקפל הנותרים ביצה לבן. מנפים קמח עוגה מעל הבלילה, בעדינות לקפל עד בשילוב.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים ב 325 במשך 16 עד 17 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. לנפות 1 עד 2 כפות קקאו ב 15" x 10 " מלבן על מגבת בד. כאשר העוגה נעשית, מיד לשחרר מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על מגבת. לקלף נייר שעווה. החל בקצה צר, להפשיל עוגה ומגבת יחד; מגניב על מתלה חוט, צד התפר למטה.
יוצקים חלב מרוכז ממותק לתוך סיר כבד בגודל בינוני. מבשלים מעל חום בינוני עד בינוני, ערבוב כל הזמן, 20 דקות או עד חלב הופך צבע קרמל בהיר.
הסר מהחום, ומערבבים 1 1/2 כוסות קוקוס קלוי, פקאנים קצוצים, 2 כפיות וניל, וחצי.פרוש עוגה, והסר מגבת.
מורחים עוגה עם מילוי קוקוס. בזהירות rerolll עוגה ללא מגבת.
מניחים עוגה, צד התפר למטה, על מתלה תיל מעל נייר שעווה.מערבבים יחד קצפת וסירופ תירס בסיר; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר מהחום, ולהוסיף שוקולד קצוץ, ערבוב עד חלקה.
יוצקים על שלושה רבעים של תערובת שוקולד על עוגה, ומאפשר טפטוף עודף על נייר שעווה.
בואו הנותרים שוקולד לשבת בטמפרטורת החדר עד עקביות של ציפוי (כ 45 דקות).
מורחים את תערובת השוקולד הנותרת על קצוות גליל העוגה.
תן לעוגה לעמוד עד שהשוקולד יהיה מוצק.