Rugelach שלוש דרכים
מתכון זה מספק 60 מנות. עם 71 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי פקאן, שבבי שוקולד פרווה, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המרגרינה, גבינת שמנת, קמח וממתקים ' סוכר בקערה של מערבל או מעבד מזון מצויד בלהב מתכת או מערבל לעמוד עם משוט ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. אתה יכול גם לערבב את הבצק יחד ביד עם כף עץ בקערה גדולה.
מחלקים את הבצק לשניים ועוטפים כל כדור בפלסטיק ושטוחים. להקפיא 1 1/2 שעות או לילה ולאחר מכן להסיר מן המקפיא חצי שעה לפני השימוש. הבצק מוכן להיות מגולגל כאשר אתה יכול ללחוץ בעדינות לתוכו. אם זה נהיה רך מדי, תחזיר את זה למקפיא להתקשות.
כדי לגלגל את רוגלך, מניחים גיליון גדול של קלף על הדלפק.
מפזרים קצת קמח על הקלף, מניחים את אחד הדיסקים בצק על הקלף, מפזרים שוב קמח, ולאחר מכן למעלה עם גיליון שני של קלף.
מתגלגל על גבי הקלף, מגלגל את הבצק ל 13 x 10 אינץ'. לקלף בחזרה את הקלף העליון פעם או פעמיים בעת גלגול ומפזרים קצת יותר קמח על הבצק.
הסר את הקלף העליון אך שמור לשימוש חוזר. חלק זה של הבצק מוכן כעת להיות מלא באחד משלושה סתימות, או מילוי אחר על פי בחירתך.
לאחר מילוי הבצק, מקפלים את הצדדים הימניים והשמאליים (הצדדים הקצרים) של הבצק 1/2 אינץ ' לכיוון המרכז כדי לשמור על המילוי בפנים. באמצעות הקלף כדי לעזור לך, לגלגל את הצד הארוך מלמעלה לכיוונך, עובד לאט ומתגלגל בחוזקה ככל שאתה יכול.
מניחים את הקלף שבו השתמשת על גבי הבצק כאשר מגלגלים אותו לקו גיליון עוגיות.
מניחים את כיכר על יריעת העוגיות עם התפר בתחתית ולשטח מעט. חזור על כיכר האחר.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד העליון מתחיל חום.
בואו מגניב ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. אלה יכולים להיות קפואים. אני מעדיף להקפיא את הלחם האפוי ולאחר מכן לחתוך אותם כאשר מוכן לשרת.
ממיסים את שבבי השוקולד על הכיריים או במיקרוגל, מערבבים לעתים קרובות עד שהשוקולד חלק.
הסר מהחום, להוסיף שמנת, ומערבבים היטב. אם משתמשים בפקאנים, מניחים אותם בשקית ניילון ונמעכים עם מערוך.
מורחים את תערובת השוקולד באופן שווה על הבצק כל הדרך עד הקצוות ואז מפזרים חתיכות פקאן.
מורחים חצי ריבת משמש או שומרים באופן שווה על הבצק.
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה ואז מפזרים חצי על גבי הריבה.
מורחים את המרמלדה הכתומה על הבצק ומפזרים על צנוברים.
חנות מכוסה פלסטיק או במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך חמישה ימים או להקפיא עד שלושה חודשים.
Baker by Paula Shoyer, © 2010 Brandeis