קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

S'mores Tartlets

S'mores Tartlets
S ' mores Tartlets יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, חלב, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10, טארט לחם, טארט לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, ו טארט תאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פגזים טארטלט: בקערה של מערבל לעמוד, מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת, סוכר ודבש במהירות בינונית עד אור ורך. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד שני קמחים, נבט חיטה, מלח, סודה לשתיה, וקינמון עד בשילוב טוב. הפעל מערבל כדי נמוך ולאט לאט להוסיף מרכיבים יבשים לתערובת חמאה וסוכר; להמשיך לערבב עד incorporated באופן שווה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלטקונכיות טרטלט
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
נבט חיטהנבט חיטה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
הסר את הבצק ממיקסר וצורה לתוך פטי שטוח על 1 " עבה; בצק לעטוף בניילון נצמד ומקרר במשך כשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 325 מעלות. בעדינות לגלגל בצק על משטח מקומח קלות על 1/4 " עבה. באמצעות חותך ביסקוויט, לחתוך לתוך 1 1/2 אינץ סיבובים ו קו חמישים 1 אינץ ' טבעות טארט. חותכים כל בצק עודף מן הקצוות ומניחים פגזים טארט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים עד חום זהוב בהיר, כ 9 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
העברת תבנית אפייה מתלה תיל ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
6
הסר טארטים מן התבניות ולהניח בצד.
1
מניחים שוקולד צ ' יפס וחמאה בקערת ערבוב גדולה. תניח בצד. מביאים שמנת וחלב כבדים לרתיחה בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים על שוקולד ולתת לעמוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
להקציף עד חלקה. בזהירות לשפוך גנאש חם לתוך פגזים מוכנים, מילוי עד שוליים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
העברה למקרר עד שנקבע, כ -30 דקות.
5
עבור מרנג: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לערבב חלבונים ביצה, כף אחת סוכר זרעי שעועית וניל על מהירות נמוכה עד קצף. בינתיים, עם מיקסר עדיין פועל על מהירות נמוכה, במקום שנותר סוכר, סירופ תירס ומים בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד התערובת רושמת 236 מעלות על מדחום לקרוא מיידית, מערבלת את התערובת בעדינות כל דקה בערך, כ 4 דקות. להגדיל מיקסר בינוני גבוה ולאט לאט לשפוך תערובת סוכר חם על חלבונים ביצה. המשך שוט עד עבה, מבריק, מקורר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
להעביר מרנג שקית מאפה מצויד טיפ מאפה קטן. מנה קטנה של צינור מעל כל טארט מלא גנאש. צ ' אר מרנג עם לפיד מטבח לחום זהוב עמוק ממש לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל2largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר, ארוז בקלילותסוכר חום בהיר, ארוז בקלילות198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1שעועית וניל, פיצול וזרעשעועית וניל, פיצול וזרע796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנבט חיטהנבט חיטה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה