S ' mores Tartlets יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, חלב, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10, טארט לחם, טארט לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, ו טארט תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור פגזים טארטלט: בקערה של מערבל לעמוד, מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת, סוכר ודבש במהירות בינונית עד אור ורך. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד שני קמחים, נבט חיטה, מלח, סודה לשתיה, וקינמון עד בשילוב טוב. הפעל מערבל כדי נמוך ולאט לאט להוסיף מרכיבים יבשים לתערובת חמאה וסוכר; להמשיך לערבב עד incorporated באופן שווה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלט
על הסוכר של קונדיטורים
נבט חיטה
תפוח נוסף אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
הסר את הבצק ממיקסר וצורה לתוך פטי שטוח על 1 " עבה; בצק לעטוף בניילון נצמד ומקרר במשך כשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 325 מעלות. בעדינות לגלגל בצק על משטח מקומח קלות על 1/4 " עבה. באמצעות חותך ביסקוויט, לחתוך לתוך 1 1/2 אינץ סיבובים ו קו חמישים 1 אינץ ' טבעות טארט. חותכים כל בצק עודף מן הקצוות ומניחים פגזים טארט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיות
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים על שוקולד ולתת לעמוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
3
להקציף עד חלקה. בזהירות לשפוך גנאש חם לתוך פגזים מוכנים, מילוי עד שוליים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
העברה למקרר עד שנקבע, כ -30 דקות.
5
עבור מרנג: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לערבב חלבונים ביצה, כף אחת סוכר זרעי שעועית וניל על מהירות נמוכה עד קצף. בינתיים, עם מיקסר עדיין פועל על מהירות נמוכה, במקום שנותר סוכר, סירופ תירס ומים בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד התערובת רושמת 236 מעלות על מדחום לקרוא מיידית, מערבלת את התערובת בעדינות כל דקה בערך, כ 4 דקות. להגדיל מיקסר בינוני גבוה ולאט לאט לשפוך תערובת סוכר חם על חלבונים ביצה. המשך שוט עד עבה, מבריק, מקורר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
להעביר מרנג שקית מאפה מצויד טיפ מאפה קטן. מנה קטנה של צינור מעל כל טארט מלא גנאש. צ ' אר מרנג עם לפיד מטבח לחום זהוב עמוק ממש לפני ההגשה.