קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת

Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pan-קלוי כתום מייפל Sablefish. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 384 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח ים, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Sablefish צלוי במחבת עם פטריות ושמנת חמוצה, סאקה וסירופ ליבנה-Sablefish קלוי עם אפונה טרייה וכריך, ו חציל קלוי מייפל מתוק ופריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הכינו דגים: הכניסו דגים לתבנית אפייה עמוקה. ממיסים מלח וסוכר ב 2 qts. מים קרים ושופכים מספיק על דגים כדי לכסות. מי מלח, מקורר, 20 עד 30 דקות. "עונות Brining פילה כל הדרך," אומר קלארק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
הסר ממלח להתייבש עם מגבות נייר. עם סכין חדה מאוד, להבקיע עור מספר פעמים כדי למנוע ממנו מתכווץ ובכך buckling פילה כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מערבבים סירופ מייפל וגלידת תפוז ושופכים לתוך מנה רדודה רק גדולה מספיק כדי להחזיק דגים. מסדרים את צד העור sablefish בזיגוג ולתת marinate 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גרידה כתומהגרידה כתומה
SablefishSablefish
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
בעוד דגים שוקעים, מכינים ירקות: מטילים קוביות בטטה בשמן זית, מתבלים במעט מלח ופלפל, וצולים בשכבה אחת על תבנית אפייה, והופכים פעם אחת, עד להשחמה ורכה, 15 עד 20 דקות. הגדר מחבת תפוחי אדמה בצד (לשמור על תנור).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בינתיים, שעועית בלאנש במים מלוחים רותחים רק עד רך-פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מסננים, ואז שוקעים בקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
לנקז שוב ולהוסיף למחבת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הפוך רוטב עשב: מרכיבים טהורים בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
גימור דגים: זיגוג עודף כתמים עם מגבות נייר וצדדים עור שמן קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
מניחים ברזל יצוק גדול או מחבת אחרת (לא להשתמש nonstick) על אש בינונית גבוהה על הכיריים עד חם מאוד, 2 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים דגים, זיגוג בצד למטה, ומבשלים רק עד הזיגוג יש השחמה ויצר קרום דק, 15 עד 30 שניות. מיד להפוך את צד עור דגים למטה לצרוב עד רוחש פריך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
לשים בתנור לצלות עד אטום במרכז, 3 עד 4 דקות. בעוד דגים נצלים, מחבת שקופית של תפוחי אדמה מתוקים ושעועית לתוך תנור כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
עבור כל מנה, לעשות ערימה קטנה, הדוקה של שעועית ירוקה במרכז הצלחת ושחרר כמה קוביות בטטה אוכמניות. למעלה עם דגים ולטפטף קצת רוטב עשבי סביבו. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

מרכיבים

20אודות blackberriesאודות blackberries1חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ11 כף אורגנו מיובששמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה1חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים11 כף אורגנו מיובשעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםאודות שמן זיתאודות שמן זית2חתיכות טופי הית' ברגרידה של 1 כתום (אודותגרידה של 1 כתום (אודות0חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'sablefish (בקלה שחור) פילה כל), עור עלsablefish (בקלה שחור) פילה כל), עור על0חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמלח ים משובחמלח ים משובח4שרימפס וורידיםמלח ים משובח ופלפלמלח ים משובח ופלפל11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים2חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1כף. חומץ ביין אדוםתפוז-בשר בטטה, קלופים וחותכים לתוך 1/2-in. קוביותתפוז-בשר בטטה, קלופים וחותכים לתוך 1/2-in. קוביות11 כף אורגנו מיובשאודות שמן צמחיאודות שמן צמחי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.