תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pan-קלוי כתום מייפל Sablefish. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 384 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח ים, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Sablefish צלוי במחבת עם פטריות ושמנת חמוצה, סאקה וסירופ ליבנה-Sablefish קלוי עם אפונה טרייה וכריך, ו חציל קלוי מייפל מתוק ופריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הכינו דגים: הכניסו דגים לתבנית אפייה עמוקה. ממיסים מלח וסוכר ב 2 qts. מים קרים ושופכים מספיק על דגים כדי לכסות. מי מלח, מקורר, 20 עד 30 דקות. "עונות Brining פילה כל הדרך," אומר קלארק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
הסר ממלח להתייבש עם מגבות נייר. עם סכין חדה מאוד, להבקיע עור מספר פעמים כדי למנוע ממנו מתכווץ ובכך buckling פילה כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מערבבים סירופ מייפל וגלידת תפוז ושופכים לתוך מנה רדודה רק גדולה מספיק כדי להחזיק דגים. מסדרים את צד העור sablefish בזיגוג ולתת marinate 20 דקות בטמפרטורת החדר.
בעוד דגים שוקעים, מכינים ירקות: מטילים קוביות בטטה בשמן זית, מתבלים במעט מלח ופלפל, וצולים בשכבה אחת על תבנית אפייה, והופכים פעם אחת, עד להשחמה ורכה, 15 עד 20 דקות. הגדר מחבת תפוחי אדמה בצד (לשמור על תנור).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בינתיים, שעועית בלאנש במים מלוחים רותחים רק עד רך-פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
7
מסננים, ואז שוקעים בקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
8
לנקז שוב ולהוסיף למחבת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הפוך רוטב עשב: מרכיבים טהורים בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
גימור דגים: זיגוג עודף כתמים עם מגבות נייר וצדדים עור שמן קלות.
מניחים ברזל יצוק גדול או מחבת אחרת (לא להשתמש nonstick) על אש בינונית גבוהה על הכיריים עד חם מאוד, 2 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים דגים, זיגוג בצד למטה, ומבשלים רק עד הזיגוג יש השחמה ויצר קרום דק, 15 עד 30 שניות. מיד להפוך את צד עור דגים למטה לצרוב עד רוחש פריך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריט
13
לשים בתנור לצלות עד אטום במרכז, 3 עד 4 דקות. בעוד דגים נצלים, מחבת שקופית של תפוחי אדמה מתוקים ושעועית לתוך תנור כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
עבור כל מנה, לעשות ערימה קטנה, הדוקה של שעועית ירוקה במרכז הצלחת ושחרר כמה קוביות בטטה אוכמניות. למעלה עם דגים ולטפטף קצת רוטב עשבי סביבו. מתבלים במלח.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.