קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת

Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pan-קלוי כתום מייפל Sablefish. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 384 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח ים, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Sablefish צלוי במחבת עם פטריות ושמנת חמוצה, סאקה וסירופ ליבנה-Sablefish קלוי עם אפונה טרייה וכריך, ו חציל קלוי מייפל מתוק ופריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הכינו דגים: הכניסו דגים לתבנית אפייה עמוקה. ממיסים מלח וסוכר ב 2 qts. מים קרים ושופכים מספיק על דגים כדי לכסות. מי מלח, מקורר, 20 עד 30 דקות. "עונות Brining פילה כל הדרך," אומר קלארק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
הסר ממלח להתייבש עם מגבות נייר. עם סכין חדה מאוד, להבקיע עור מספר פעמים כדי למנוע ממנו מתכווץ ובכך buckling פילה כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מערבבים סירופ מייפל וגלידת תפוז ושופכים לתוך מנה רדודה רק גדולה מספיק כדי להחזיק דגים. מסדרים את צד העור sablefish בזיגוג ולתת marinate 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
SablefishSablefish
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
בעוד דגים שוקעים, מכינים ירקות: מטילים קוביות בטטה בשמן זית, מתבלים במעט מלח ופלפל, וצולים בשכבה אחת על תבנית אפייה, והופכים פעם אחת, עד להשחמה ורכה, 15 עד 20 דקות. הגדר מחבת תפוחי אדמה בצד (לשמור על תנור).
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, שעועית בלאנש במים מלוחים רותחים רק עד רך-פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מסננים, ואז שוקעים בקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לנקז שוב ולהוסיף למחבת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הפוך רוטב עשב: מרכיבים טהורים בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
גימור דגים: זיגוג עודף כתמים עם מגבות נייר וצדדים עור שמן קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
מניחים ברזל יצוק גדול או מחבת אחרת (לא להשתמש nonstick) על אש בינונית גבוהה על הכיריים עד חם מאוד, 2 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים דגים, זיגוג בצד למטה, ומבשלים רק עד הזיגוג יש השחמה ויצר קרום דק, 15 עד 30 שניות. מיד להפוך את צד עור דגים למטה לצרוב עד רוחש פריך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
לשים בתנור לצלות עד אטום במרכז, 3 עד 4 דקות. בעוד דגים נצלים, מחבת שקופית של תפוחי אדמה מתוקים ושעועית לתוך תנור כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
עבור כל מנה, לעשות ערימה קטנה, הדוקה של שעועית ירוקה במרכז הצלחת ושחרר כמה קוביות בטטה אוכמניות. למעלה עם דגים ולטפטף קצת רוטב עשבי סביבו. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית

מרכיבים

20אודות blackberriesאודות blackberries1חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ12 כפיות אבקת שוםשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה1חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12 כפיות אבקת שוםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםאודות שמן זיתאודות שמן זית2חתיכות טופי הית' ברגרידה של 1 כתום (אודותגרידה של 1 כתום (אודות0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.sablefish (בקלה שחור) פילה כל), עור עלsablefish (בקלה שחור) פילה כל), עור על0חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מלח ים משובחמלח ים משובח4שרימפס וורידיםמלח ים משובח ופלפלמלח ים משובח ופלפל11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1כף. חומץ ביין אדוםתפוז-בשר בטטה, קלופים וחותכים לתוך 1/2-in. קוביותתפוז-בשר בטטה, קלופים וחותכים לתוך 1/2-in. קוביות12 כפיות אבקת שוםאודות שמן צמחיאודות שמן צמחי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.