Samak Tarator (דגים שלוקים עם רוטב אגוז אורן)
אם יש לכם לחם, מים, פילה סלמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, דגים ברוטב אגוזים, ו דג אפוי ברוטב טחינה וצנוברים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין דגים, להביא 2 כוסות מים לרתיחה במחבת גדולה.
להוסיף 1/4 כפית מלח ודגים. חזור לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר דגים מהמחבת. מכסים ומקררים דגים עד שהם מתקררים.
כדי להכין רוטב, מניחים 1 כוס מים בצלחת רדודה. לטבול לחם לתוך מים, ולהסיר; לסחוט לחם כדי להסיר לחות עודפת.
מערבבים לחם, צנוברים, מיץ לימון, 1/4 כפית מלח, פלפל, ושום במעבד מזון. עם המעבד על, לאט לשפוך מיץ צדפות דרך מצנח מזון, ולעבד עד חלקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.