Sango o Cus-Cus (בשר חזיר, תפוחי אדמה ומרק הומיני)
לך לחנות ותביא מרק בקר, רוטב קריאולי קולומביאני, טחון אצ'יוטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזיר ומרק ביתי, Posole (מרק מקסיקני עם חזיר hominy), ו בשר חזיר והומני במרק צ'ילי אדום / תבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
תחרה עצמות חזיר hominy בסיר גדול, להוסיף את alinos ואת מרק בשר בקר.מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 1 שעה ו 15 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, כמון טחון, achiote, הוגאו, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים 40 דקות יותר או עד החזיר מבושל.
מקשטים עם כוסברה טרייה קצוצה והוגאו.
מגישים עם אורז לבן, אבוקדו ואג ' י בצד.