קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

Shichimi-בשר חזיר צרוב Tenderloin

Shichimi-בשר חזיר צרוב Tenderloin
Shichimi-בשר חזיר צרוב Tenderloin נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, שאלוט, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. . עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס, בשר חזיר צרוב Tenderloin עם לשפשף תבלין קקאו, ו בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן פטריות שאלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. בינתיים, לערבב את זרעי שומשום לבן ושחור יחד עם אבקת טוגראשי; להפריש. עונת tenderloins עם מלח, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת שומשום עד מצופה לחלוטין. לצרוב את הפינות מכל הצדדים עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים את הפילה לתבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות F (63 מעלות C), 20 עד 25 דקות. כאשר נעשה, להסיר חזיר, ולאפשר לנוח במשך חמש דקות במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בעוד בשר חזיר הוא צלייה, להכין רוטב על ידי רותחים את שאלוט, זנגביל, מיץ ליים, ויין בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד שזה צמצם כ 2 כפות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הקרם וממשיכים להתבשל עד שהוא מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
יוצקים תערובת לתוך בלנדר, יחד עם רוטב סויה ומיסו. להתמזג על מהירות נמוכה במשך 10 שניות עד מחית, ואז לאט להוסיף חמאה, כמה קוביות בכל פעם עם בלנדר פועל עד שהוא משולב. מתבלים לטעום עם מלח, ולשמור במקום חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מיסומיסו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כדי לשרת, לחתוך את הפילה לתוך מדליונים, ויוצקים רוטב חם overtop; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)