תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bourguignonne צלעות קצרות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1553 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 115 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, מלח, מלאי בשר או, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, פונדו בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 עד 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים קמח, פפריקה, פלפל קאיין ופלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הצלעות הקצרות, מצופים אותן קלות בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
לוראן מטבח מקצועי®
4
בתנור הולנדי גדול או בסיר עמיד לתנור עמוק מעל חום בינוני, להמס חמאה עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוסיף את הצלעות, מתנער כל קמח עודף. צורבים את הבשר עד חום, מזיזים את הצלעות ומכסים אותם בחמאה. באותו סיר, לטגן את הבייקון במשך 2 עד 3 דקות ולאחר מכן להוסיף את הבצל, שאלוט, פטריות, סלרי וגזר ו לטגן עד הזהב. Deglaze המחבת עם היין האדום, הוספת קצת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אבקת זרעי אהבה
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
בואו להפחית מעל חום גבוה במשך 1 דקה.
7
מוסיפים את שאר היין ואת מלאי הבשר, ומביאים לרתיחה. לאחר הנוזל הגיע לרתיחה, כיסוי, ומבשלים בתנור במשך 2 עד 3 שעות. לטעום ולהתאים תיבול.
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Tinga ריו ריזרב מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.